1500x500

Steun DDS in de strijd tegen het partijkartel én tegen het mediakartel!

Binnenlandaug 16 2022, 13:20
Bij De Dagelijkse Standaard voelen we een felle strijd tegen de totaal doorgeslagen overheid. We steunen de boeren totaal, en niet alleen hen. Ook de coronademonstranten kunnen op ons rekenen. En dat is om nog maar te zwijgen over al die andere bevolkingsgroepen die kapot worden gemaakt zoals de arme Toeslagenouders en hun kinderen.
Steun ons - eenmalig of maandelijks - via BackMe en help ons in onze strijd tegen partijkartel én het mediakartel.
Omdát we ons tegen een almachtige Great Reset-staat verzetten nemen we het tegenwoordig zelfs op voor IEDEREEN. Want IEDEREEN is het slachtoffer van de knettergekke, doorgeslagen, gestoorde energiepolitiek van Rutte IV. Of eigenlijk: van het partijkartel. Want ja, de andere partijen - zoals GroenLinks en de PvdA - steunen dit beleid van harte. Sterker nog, ze willen dat er een schepje bovenop wordt gedaan. Niet alleen willen ze gas onbetaalbaar maken; ze hebben hun pijlen nu zelfs gericht op ons drinkwater.
Dat zijn allemaal groepen die wij steunen. En dat is belangrijk. We nemen het ten koste van alles voor hen op. Ja, helaas kost ons dit ook. Big Tech probeert ons al sinds de start van corona te verzwakken, en dat gaat alleen maar door. Onze hoofdredacteur is voor minimaal een week van Twitter gegooid - en misschien mag hij zelfs nooit meer terugkomen. Let wel, hij had daar 10.000 volgers! Mensen die zijn tweets graag lezen en vaak op links naar artikelen op DagelijkseStandaard.nl klikten.
Daarom is het belangrijker dan ooit dat we gesteund worden door onze lezers - direct, zonder afhankelijk te zijn van advententiebureau's (die ons ook al steeds vaker in de ban doen omdat we niet politiekcorrect zijn. Hoe? Heel simpel. Door te doneren via BackMe.org. Dat is een fantastische donatiewebsite opgezet door Jan Roos - die onlangs permanent van Twitter is verwijderd, overigens. U kunt eenmalig doneren of maandelijks. Voor welke optie u ook kiest: elke euro die u doneert helpt ons in onze strijd tegen Rutte IV, het partijkartel, het mediakartel én Big Tech.
Doe uzelf én ons een gunst en steun ons. Alleen samen kunnen we deze strijd winnen - of zelfs maar blijven vechten. Want de machthebbers in de politiek én in de media zijn ons liever kwijt dan rijk.
Alvast bedankt voor uw steun!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten