shutterstock 1968572182

Censuur in actie: Linkse deuger bezorgt DDS-hoofdredacteur 7-dagen schorsing van Twitter

Binnenlandaug 14 2022, 12:19
Korte tijd nadat opiniemaker Jan Roos definitief van Twitter werd gegooid onderging DDS-hoofdredacteur Michael van der Galiën eenzelfde lot. Linkse raddraaiers lieten weten op Twitter dat ze zich gingen organiseren om hem ervan af te gooien. En ja, dat lukte. Slechts een minuut of tien nadat hij de melding kreeg dat ze tegen hem in actie waren gekomen ging zijn Twitter-account op slot.
Enkele dagen geleden werd Jan Roos zonder pardon van Twitter gegooid. Hij had mensen namelijk veel "plezier" gewenst bij het "kijken naar homo's" bij die achterlijke LHBTIQ-parade in Amsterdam. En toen een linkse gek hem lastigviel reageerde hij in de trant van, "sterf mens" of "ga eens dood." Niet netjes, dat laatste, maar ook een volkomen geaccepteerde uitlating op het Internet. Op GeenStijl en andere plekken wordt die uitspraak regelmatig gebruikt. Niet omdat je wilt dat iemand letterlijk doodgaat, maar als duidelijke uitspraak dat iemand je gek maakt.
Maar ja, linkse twitteraars organiseerden zich en deden er alles aan om hem van Twitter verwijderd te krijgen. Dat lukte. Jan Roos verloor zijn account en kreeg zelfs te horen dat hij ook geen ándere accounts mag opzetten. Ebru Umar schreef daar eerder al een geweldige column over, waarin ze ook stelde dat als Roos dit kan overkomen, dat linkse poppetjes dezelfde strategie dan ongetwijfeld gaan gebruiken tegen ándere rechtse twitteraars.

Michael van der Galien geschorst voor een week

Korte tijd later was het de beurt aan onze eigen Michael van der Galien. Een linkse raddraaier had een tweet gevonden waarin Michael furieus reageerde op een aanval van een groep allochtonen op één enkele blanke jongen. Ze sloegen hem finaal in elkaar - en filmden de aanval ook nog eens.
Zijn reactie daarop was dat dit soort dingen bewijzen dat we allemaal het recht op vuurwapens moeten hebben. Dan verdedig je je immers zo hop even tegen dit soort gekken. Schiet, paf, dood. De tokkie-aanvallers doen dat nooit meer. Sterker nog, ze zullen het waarschijnlijk in eerste instantie al niet doen omdat ze vrézen dat het beoogde slachtoffer mogelijk bewapend is. En dus houden ze zichzelf in de hand.
Volgens linkse Deuger Nadim Mansour ging dat veel te ver. In een tweet die hij sindsdien verwijderd heeft riep hij zijn mede-Deugers op om Michael massaal te rapporteren. Want Michael was er "nog zo één" die van Twitter geschopt moest worden. Het gaat dus om deze jongen:
Het effect van die actie werd al binnen een paar minuten gevoeld. Want een minuut of 10 nadat Mansour zijn mede-Deugers had opgeroepen los te gaan op Michaels account kreeg hij een melding: hij had een tweet verstuurd die niet door de beugel kon en hem een straf opleverde. Of hij die tweet per direct wilde verwijderen. Michael wilde dat eigenlijk niet, maar onder het motto, 'het is maar één tweet, ik verwijder hem wel, schrijf een andere in dezelfde trant, maar krijg dan in ieder geval mijn account terug,' deed hij het toch.
Het gevolg? Hij kreeg te weten van Twitter dat zijn account sowieso nog een week op slot blijft. Daar zijn nu nog meer dan vier dagen van over.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Dit is hoe deze ranzige types opereren - en hoe ze Twitter gebruiken om een echokamer te worden van, voor en door de linkse Deugmoraal. Deugers zijn werkelijk moderne stalinisten. Dit volk tolereert maar één mening: de eigen. En ondertussen maar moreel superieur kwetsen over "inclusiviteit" en "diversiteit."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten