LOL

DDS hoofdredacteur maakt dames met korte, pittige kapsels woest: ‘hou je klep!’

Opiniejul 25 2022, 17:00
DDS-hoofdredacteur Michael van der Galiën heeft vanmiddag een rel op Twitter veroorzaakt door Nederlandse vrouwen te vragen om niet langer met "die korte kapsels" rond te lopen. Tolerantie voor andermans mening vloog natuurlijk diréct het raam uit bij de reageerders op zijn tweet!
In een mum van tijd regende het boze reacties van kortpittige pollewopjes die zich zó niets van andere meningen aantrekken, dat ze het toch nodig vonden om te reageren op dit verzoek. Misschien toch een teken van onzekerheid?
Nederlandse mannen moeten maar gewoon hun mond houden (tenzij ze complimentjes willen geven natuurlijk, dat mag wel!). Erik van der Does de Bye weet het niveau nóg sneller omlaag te krijgen en gooit er doodleuk een vergelijking met Iran in, want dat is prima geoorloofd als het over lelijke kortpittige kapsels gaat.
Klimaatdrammer Alexandra heeft ook een eigen mening en doet lekker wat ze zelf wil. Toch lijkt het haar te steken dat mannen en vrouwen zich nog altijd anders kleden en andere manieren hebben om hun geslachtsidentiteit te uiten. En als Alexandra zich helemaal kaal scheert dan mag ze dat lekker helemaal zelf weten. Het is een vrij land!!1
Nienke Drexhage's dag is compleet verpest. Hoe is het toch mogelijk dat iemand zomaar een mening geeft over iets op Twitter?! Het is vervelend voor Nienke dat het vandaag zo warm is, want ze kan wel een kopje kamillethee en een warm dekentje gebruiken na dit Twitter-avontuur!
Karin boeit het allemaal zo weinig dat ze tóch de moeite neemt om te reageren, met een retweet van een eigen foto die ze vooral zélf heel mooi vindt. 22 uur later heeft ze nog steeds geen likes of retweets, maar daar ging het haar natuurlijk helemaal niet om.
Op moment van schrijven genereerde de tweet van Michael al 1.137 likes, waarschijnlijk van mensen die vinden dat je best een mening mag uiten over anderen. Of Michael heeft meer dan duizend Iraniërs aangetrokken met zijn tweet, kan natuurlijk ook!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten