shutterstock 515326441

VVD Burgemeester Wilmien Haverkamp wist sinds april dat Hotel Elshuys eigendom is van het COA

Binnenlandaug 18 2022, 15:06
Bij de VVD zijn ze niet in hun eerste leugen gestikt blijkt maar weer. Volgens het Telegramkanaal het Ministerie van Waarheid wist VVD burgemeester van Tubbergen, Wilmien Haverkamp dat Hotel Elshuys sinds april al eigendom is van het COA. Als is dit echt waar is dan heeft zij gisteren heel de gemeente Tubbergen en de ganse natie voorgelogen in de persconferentie. Dat is een motie van wantrouwen waard.

Burgemeester Wilmien Haverkamp is vanaf april op de hoogte van het feit dat Hotel Elshuys eigendom is van het #COA. Toen is koopovereenkomst getekend en geld overgemaakt. Echter wou burgemeester dit niet naar buiten brengen omdat ze bang is voor maatschapp onrust en protesten

2.3K
Reply
Volgens het Telegramkanaal het Ministerie van Waarheid was burgemeester Wilmien Haverkamp vanaf april op de hoogte van het feit dat Hotel Elshuys eigendom is van het COA. Toen is de koopovereenkomst getekend en het geld overgemaakt. Echter wilde de burgemeester dit niet naar buiten brengen omdat ze bang was voor maatschappelijke onrust en protesten.
De huidige eigenaar draagt op 1 september de sleutel van het hotel over aan het COA. Binnen 7 dagen zal de locatie gereed zijn om de eerste asielzoekers op te vangen. Een initiatief van de buren om het hotel te kopen is kansloos. De burgemeester heeft samen met de hotel eigenaar en het COA juridisch alles al geregeld. De gemeenteraad is sinds 2 dagen op de hoogte van alles en gaat onderzoeken welke mogelijkheden er nog zijn om verzet aan te tekenen. In onze ogen een kansloos verhaal.
Staatssecretaris Eric van der Burg, ook van de VVD, betreurt de gang van zaken maar hij kan niet ander. Het was kiezen "tussen hoofdpijn en buikpijn". Liever was het kabinet er met de gemeente gewoon uitgekomen. Omdat er onvoldoende opvangplekken zijn in Nederland was ingrijpen volgens Van der Burg noodzakelijk. Deze noodzaak bestaat alleen maar omdat het kabinet een globalistische agenda uitvoert. Waar het opzeggen van het vluchtelingenverdrag onbespreekbaar is.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Hier bij een waarschuwing voor alle gemeenten. Rutte IV heeft weer gelogen. Eerst werd er gezegd dat in leegstaande rijksgebouwen asielzoekers zouden worden opgevangen. Nu blijkt dus dat overheid gebouwen koopt van particulieren om daar asielzoekers in te vestigen. De spelregels zijn tijdens het spel weer aangepast. Dit is weer het ultieme voorbeeld dat we met een onbetrouwbare overheid te maken hebben. Dit ziet men vaak in totalitaire regimes. O, Nederland, let op u saeck!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten