Schaamteloos D66: "Iedere extra woning erbij is een gezin extra dat naar Nederland kan komen"

Politieksep 10, 12:16
Als er één schaamteloze partij is in Nederland - schaamteloos in haar zelfhaat - dan is het natuurlijk D66. En ja, dat blijkt ook nu weer. Want mevrouw huppeldepup van de partij liet onlangs weten in de Tweede Kamer dat ze graag ziet dat er extra woningen gebouwd kunnen worden zodat er meer immigranten naar Nederland kunnen komen. Nee, dat is geen grap.
In een nog niet zo ver verleden had je, als iemand zei dat D66 had gezegd dat extra woningen goed zijn omdat het extra immigranten betekent, keihard gelachen. Ja, oké, er zat zeker een kern van waarheid in voor die partij, maar het was een karikatuur om het zó hard te verwoorden. Zó zelfhatend. Zo 'weg-met-ons-erig.'
Nou, die tijden zijn niet meer. Zie hier wat D66-Tweede Kamerlid Anne-Marijke Podt zei over het nut van extra woningen:
Er wordt door normaal denkende mensen natuurlijk geschrokken gereageerd op deze uitspraak van Podt. "Dit zijn de heersende omvolkingsfantasieën bij D66," stelt FVD bijvoorbeeld geschrokken. "Schaamteloos. In plaats van op te komen voor Nederlanders, zet Anne-Marijke zich liever in voor immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten."
Wierd Duk vat de D66-positie samen door te stellen dat het dus duidelijk zo is dat een regeringspartij hardop zegt dat ze meer, meer, meer immigratie wil. Dit terwijl een overgrote meerderheid van de Nederlanders juist mínder nieuwkomers wil zien.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Ranziger dan D66 worden ze echt niet gemaakt. Die partij wil letterlijk dat Nederlanders creperen; dat Nederlandse kinderen flauwvallen op school omdat er thuis geen eten is; dat mensen hun rekeningen niet kunnen betalen; dat Nederlanders geen nieuwe woning kunnen krijgen.
Maar ondertussen gaat niets ze te ver om zoveel mogelijk mensen uit verre oorden naar ons land te halen - waar die wél verwend kunnen worden, want zij zijn natuurlijk hartstikke lief en aardig omdat ze niet "wit" zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten