asielzoekers

Een dikke middelvinger naar de burger: kabinet trekt 730 MILJOEN uit voor asielcrisis. Gemeenten MOETEN 20.000 migranten opvangen

Politiekaug 26 2022, 13:11
Het is te ranzig voor woorden. Elke keer als het kabinet gevraagd wordt of het de gewone Nederlander financieel kan helpen in deze barre tijden is het antwoord, 'neen.' Maar nu wordt bekend dat de landverraders van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie maar liefst 730 miljoen euro extra uittrekken voor de opvang van nepvluchtelingen... en daarbij ook nog eens even gemeenten willen dwingen om 20.000 'statushouders' op te vangen.
Welkom in de nepdemocratie genaamd Nederland! De kartelmedia berichten vandaag dat het kabinet de komende jaren maar liefst 730 miljoen euro (extra) wil besteden aan allerlei leuke ideeën om de asielcrisis tegen te gaan (maar niet door een asielstop in te voeren). Er moet extra noodopvang worden neergezet, en oh ja, er is ook behoefte aan meer huisvesting. Bijna 1 miljard euro wordt daar dus voor vrijgemaakt. Want jeetje, die vreemdelingen zijn heel zielig en dat kan zo niet.
Dat is al erg aangezien de gewone Nederlander al maanden om wat hulp smeekt in deze barre tijden, maar wacht, het wordt nóg erger. Dit najaar moeten gemeenten namelijk ook nog even zo, hop, 20.000 'statushouder' huisvesten.
Nu weten we natuurlijk meteen waarom er de afgelopen dagen zoveel aandacht was voor 700 hele asielzoekers die "buiten moesten slapen" (terwijl zo'n 35.000 échte Nederlanders dakloos zijn; een cijfer waar niemand in Den Haag zich druk om maakt): de coalitiepartijen waren van plan te komen met een nieuw project van bijna 1 miljard euro.
In Ter Apel is de druk zogenaamd het grootst en dus komt er daar gewoon een tweede locatie bij. Want, haha!, daar is in Nederland anno 2022 natuurlijk alle ruimte voor. Want, laten we eerlijk zijn, het is niet alsof ons land geteisterd wordt door een 'wooncrisis.' Of wel dan?
(Artikel gaat verder onder de oproep onze apps te downloaden)
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Dit is het land van VVD, D66, CDA en ChristenUnie; een land waarin iedereen belangrijk is, behalve de gewone Nederlandse burger. De hardwerkende man en vrouw die hun best doen om iets moois van hun leven en land te maken, zonder steun te verwachten van de staat, maar ook met de gedachte dat die staat het hen niet lastiger maakt dan nodig is.
We hebben een nieuw motto voor deze tijden ontdekt: ander volk eerst. Lekker Deugen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten