dds

Strijd de strijd tegen het kartel samen met DDS

Binnenlandaug 20 2022, 15:03
Beste lezer, het zijn me een paar gekke jaren. Jaren die velen van ons dachten die nooit zouden komen; jaren waarin de politiek in Den Haag lijnrecht tegenover de gewone burger staat.  
Want dat is de situatie waarin wij nu verkeren. Al die zogenaamde 'wappie' theorieën die stelden dat er een elite van globalisten is die samenspant met elkaar om ónze manier van leven volkomen te ondermijnen worden bewaarheid. Elke dag weer.
En het is niet alleen de politiek die daar aan mee doet. De media en zelfs Silicon Valley doen dat ook. Big Tech, het mediakartel en het partijkartel; lijken vaak een gevaarlijke drie-eenheid te vormen. Websites die tegen de Woke-boodschap ingaan worden geblacklist of op zijn minst ondermijnd.
Daarom is het van het grootste belang dat vaste lezers websites als De Dagelijkse Standaard lezen. En goed nieuws: dat kan snel en gemakkelijk, namelijk via BackMe. Dat is het handige systeem opgezet door Jan Roos - en dat hij beschikbaar heeft gesteld voor makers van content.
Onze BackMe-sponsoren krijgen als 'dank je' ook wat leuke dingen. Zo beginnen we binnenkort met een nieuwsbrief speciaal voor sponsoren, en in december organiseren we de eerste echte DDS-bijeenkomst voor maandelijkse (en grotere eenmalige) donateurs, waarbij de redactie zal zijn én enkele mooie, belangrijke, bekénde sprekers.
Samen met uw steun kunnen wij hard doorgaan met strijden tegen het partijkartel, het mediakartel en Big Tech. Door uw steun eerder dit jaar - en gedurende het jaar, want we hebben gelukkig ook flink wat maandelijkse donateurs - hebben we bijvoorbeeld een eigen app kunnen ontwikkelen voor Android én Apple. Dat soort initiatieven zijn nodig - dat soort innovaties en moderniseringen als we deze strijd willen winnen. Stap voor stap ontwikkelen wij ons, maar daarbij hebben we uw steun wel nodig.
Dus: strijd zij aan zij met DDS tegen de WEF-elites en word sponsor - hetzij maandelijks, hetzij eenmalig. Alleen zo maken wij DDS groter, sterker, én beter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten