Screen Shot 2022 06 10 at 142006

Caroline van der Plas is trots op de boeren: 'Mooie protesten vandaag bij de route van de Vuelta'

Politiekaug 20 2022, 17:48
Caroline van der Plas is buitengewoon te spreken over de wijze waarop boeren vandaag protesteerden langs de route van de Vuelta. De boeren deden dat namelijk op schitterende manieren, met ludieke acties. Hooibalen, versieringen - de Vuelta bleef een feestje... maar wel een feestje met een buitengewoon serieus randje.
BoerBurgerBeweging-leider Caroline van der Plas vindt het bijzonder mooi dat de boeren vandaag actie hebben gevoerd langs de route van de Vuelta. Niet alleen omdat ze dat voor de goede zaak doen, maar ook de manier waarop warmt haar hart. Ze deden dat namelijk door duidelijk te maken dat het hun menens is, maar toch ook op zo'n manier dat ze de Vuelta zelf er niet door verstoorden... Sterker nog, je zou kunnen zeggen dat het de etappe van vandaag mooier maakte.
Maar er moet haar ook iets van het hart. Steeds weer werd er namelijk gezegd door het kartel - media en politiek - dat die vervelende boeren ongetwijfeld de boel zouden verstoren. Dat ze de etappe mogelijk plat zouden leggen. Dat ze de boel zouden verstieren.
Nee dus. Sterker nog, schrijf Van der Plas, dat doen de boeren nooit. De enigen die dat juist wél doen zijn de klimaatactivisten: de radicaal-linkse woke- en deuggekken die, gesteund door de bovenonsgestelden, geen grenzen meer erkennen aan hun 'acties.'
(Artikel gaat door onder de promotie van onze apps)
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Of, zoals Van der Plas het verwoordt, "mooi protest vandaag door #boeren langs de route #Vuelta! Alleen jammer dat de laatste weken steeds werd gesuggereerd dat boeren de Vuelta wilden blokkeren. Terwijl dit door klimaatactivisten gebeurde. En deze zomer ook bij Tour de France."
Dat klopt. Alleen is er wel een reden dat ze net doen alsof de boeren zoiets zouden uithalen: het hoort allemaal bij het grote strategische spel om de boeren te demoniseren. Dát is waar het dit politieke en journalistieke tuig om gaat. De boeren zwartmaken.
Waarom? Omdat ze denken dat ze de boeren op die manier kunnen uitschakelen. Want als het volk zich achter de boeren verenigt is het afgelopen met al die Great Reset-stikstofplannen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten