WhatsApp Image 2022 07 04 at 12421 PM 4

Gemeente grijpt keihard in vanwege enorme misdaad: boerensympathisanten hangen omgekeerde vlag op

Binnenlandaug 20 2022, 18:32
Als je je afvraagt of Nederland nog een vrij land is hebben we nu officieel het antwoord voor je: neen. In de gemeente Waalre ging vandaag namelijk de kermis van start. Tijdens het opzetten van die kermis kregen ambtenaren in de gaten dat er omgekeerde Nederlandse vlaggen waren opgehangen bij de trampoline-attractie Para Jumper. En dat mag niet. Want dat is een symbool van steun voor de boeren. Een doodzonde, blijkbaar.
In een normaal land is er iets als 'de vrijheid van meningsuiting.' Het ophangen van een omgekeerde vlag hoort daarbij. Dat is het uiten van een mening - waarbij je gebruik maakt van de vlag, maar dat mag. Sterker nog, in sommige landen verbranden ˆze de eigen vlag als ze zich echt ergens druk om maken. Dat is niet altijd leuk om te zien, maar het is wel het recht van die mensen om dat te doen.
Helaas is Nederland al lang niet meer normaal, en al helemaal niet vrij. Toen de exploitant van een trampoline-attractie bij de kermis in Waalre namelijk een paar omgekeerde vlaggen ophing nam de gemeente onmiddellijk contact met haar op. Of ze die dingen even kon weghalen, want dit accepteerde de gemeente niet.
Die lokale dictators legden uit dat ze dergelijke uitingen "niet [vinden] passen bij een kinderkermis op gemeentegrond." Want blijkbaar moet je als je een kermis op gemeentegrond organiseert - wat dus grond is van ons allemaal, of in ieder geval van alle inwoners van de gemeente - je muil houden als je politieke mening de lokale ambtenarij niet aanstaat.
(Artikel gaat door onder de promotie van onze apps)
Dit is een grove schande. Juist op grond in handen van 'de overheid' - landelijk of lokaal - is de vrijheid van meningsuiting nagenoeg onschendbaar. Op privaatland kan de eigenaar zeggen: dat wil ik niet. Maar de overheid - nogmaals, lokaal én landelijk - heeft dat recht niet, of in ieder geval veel minder. De overheid, die achterlijke muizen van de gemeente incluis, mag niet zomaar even de vrijheid van meningsuiting beperken. Daar moeten heel goede redenen voor zijn. 'Ik vind die mening niet lief,' is niet zo'n 'goede' reden.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Het staat de gemeente blijkbaar niet aan, maar de vrijheid van meningsuiting is zowel een grondrecht (Artikel 7) als een mensenrecht (Artikel 10). Deze wanstaltige actie van de gemeente Waalre is dus gewoon keihard illegaal, om nog maar te zwijgen over de immoraliteit ervan.
Natuurlijk zal het niemand verbazen dat Waalre helemaal in handen is van, u raad het al, het partijkartel. Als we de lokale partij even wegstrepen is de grootste partij in deze gemeente D66. Ja echt. D66. De nepdemocraten die de afgelopen jaren razendsnel veranderd zijn in walgelijke wannabe dictators.
Tja. Dan krijg je dus dit soort censuur.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten