geert wilders pvv 9o1a6680

Geert Wilders pakt dictatoriaal D66 aan: 'Deze partij is eng, doodeng!'

Politiekjul 06 2022, 18:10
Geert Wilders is woest dat D66 Dagvoorzitter Paul van Meenen tijdens het debat in de Tweede Kamer Gidi Markuszower vandaag op brute wijze de mond wilde snoeren. De PVV-leider concludeert dat D66 een "enge, doodenge" partij is, en dat de nepdemocraten een broertje dood hebben aan de vrijheid.
Zoals wij eerder berichtten gebeurde er vandaag iets bijzonder geks in de Tweede Kamer. PVV'er Gidi Markuszower noemde het kabinet "eng," wat toch bepaald geen extreme opmerking is. Maar dagvoorzitter Paul van Meenen, van D66 natuurlijk, vond dat toch volkomen onacceptabel. Hij vertelde Markuszower dat die kon kiezen: of zijn woorden terugnemen, of weer gaan zitten. Toen Markuszower vertelde dat hij dat weigerde en dat de voorzitter hem maar moest weg laten slepen door de beveiliging grepen andere Kamerleden in. Uiteindelijk werd er geopteerd voor een kleine pauze waarna Markuszower toch verder kon gaan met zijn inbreng.
Geert Wilders vindt die gang van zaken logischerwijze totaal onacceptabel.
"Zoals Paul van Meenen dit debat laat ontsporen," schrijft Wilders op Twitter, "laat D66 het hele land ontsporen. Koopkracht, boeren, onderwijs, asielzoekers, energie, wonen. Alles. Verbeten, zuur, fanatiek."
Zijn conclusie is dan ook: "D66 is eng, doodeng."
Dat is geen woord te veel gezegd. Wat Van Meenen vandaag deed is écht totaal gestoord.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Go, Geert Wilders, go. Pak ze maar aan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten