van meenen voorzitter

Dictatoriale D66-voorzitter gaat vol fascist en ontneemt PVV'er Markuszower het woord

Politiekjul 06 2022, 17:28
Het was werkelijk te walgelijk voor woorden wat er vandaag gebeurde in de Tweede Kamer. Toen Gidi Markuszower (PVV) het kabinet 'eng' noemde werd hem namelijk het woord ontnomen door de tijdelijke D66-Kamervoorzitter Van Meenen. Het was een wanstaltige, tirannieke daad van een man die helemaal doorgeslagen is - en van een partijkartel dat ranzig dictatoriaal is geworden.
Tijdens zijn toespraak zei Markuszower terecht dat het beleid van het kabinet - en het gebrek aan respect van het kabinet voor de mening van het Nederlandse volk - "eng" is. Niets mis mee. Dat mag je prima zeggen.
Nou ja, dat mocht je zeggen. Niet meer. Want tegenwoordig gaat dat volgens het partijkartel "veel te ver." Tijdelijke Kamervoorzitter Van Meenen (inderdaad, van D66) ontnam hem meteen het woord en gaf hem de keuze: of zijn woorden terugnemen, of weer gaan zitten.
Markuszower weigerde dat en liet Van Meenen weten dat hij hem dan maar moest weg laten slepen door de beveiliging. Andere Kamerleden bemoeiden zich ermee, en na kritiek van de oppositie besloot Van Meenen tot een korte pauze, waarna het debat weer verderging en Markuszower zijn verhaal mocht vervolgen.
Geert Wilders reageerde hier terecht op door Van Meenen een enge man en voorzitter te noemen. Dat is een understatement van jewelste. Deze man is overduidelijk een fascist. Een extremist. Een totalitaire gek. Een anti-democratische gek.
In wat voor gestoorde dictatuur leven wij dat dit soort gematigde kritiek op het kabinet al niet meer mag?
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Dit, beste mensen, is gestoord en het zoveelste teken dat Nederland op het punt staat een totalitaire dictatuur te worden. Die Van Meenen onderbrak Markuszower zelfs toen hij 'Hugo' zei in plaats van 'minister De Jonge,' want ook dat was alweer onacceptabel.
Deze D66'ers zijn vijanden van de democratie, van het parlement, en van de vrijheid van meningsuiting. Het zijn walgelijke sujetten. En het is tijd om ervoor te zorgen dat ze elke positie van macht verliezen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten