Australische media: 'Nederland wordt een brute dictatuur'

Buitenlandjul 06 2022, 18:34
Niet alleen liefhebbers van de vrijheid in Nederland zeggen dat Nederland in een dictatuur verandert. Oh nee. Dat geldt ook voor buitenlandse media. Sky News Australia heft een heel item over de situatie in ons land gemaakt en komt tot de keiharde conclusie dat het WEF meer te zeggen heeft over ons land dan onze eigen burgers... en dat de dictatuur hier is.
Deze video van Sky News Australia zegt álles over hoe diep we gezonken zijn in ons land. Presentator Rowan Dean volgt de ontwikkelingen in ons land namelijk op de voet en kan alleen maar concluderen dat de vrijheid bij ons definitief is afgeschaft. Boeren worden gedwongen hun boerderijen op te geven, zogenaamd vanwege stikstof, maar feitelijk omdat de staat grond wil hebben om woningen op te bouwen... én omdat ons kabinet bezig is de Great Reset van het World Economic Forum te implementeren.
Volgens dat plan moeten er zogenaamde 'food hubs' komen in Nederland en elders in Europa - die 'hubs' zijn high tech en vervangen de oude manier van voedsel produceren met moderne technieken als '3D-printen.'
Nee, dat is geen grap. Dat is werkelijk een doel. Bill Gates zet daar bijvoorbeeld groots op in - wat ongetwijfeld puur toeval is.
Ahem.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Misschien dat we toch eens moeten luisteren naar wat buitenlanders denken en zeggen over hoe het er in Nederland aan toe gaat. Ook ik tref mensen in het buitenland die zich verbazen over de extreme maatregelen die ons kabinet treft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten