asielzoekers

Weer een wappietheorie die waarheid wordt! Provincie Flevoland: 'Gekocht boerenland wordt gebruikt voor asielzoekersopvang'

Politiekaug 17 2022, 8:40
Uit een brief van de provincie Flevoland blijkt dat er wéér een 'wappietheorie' waarheid is. in de brief legt de provincie namelijk uit dat het grond dat onlangs opgekocht is "van een agrarische onderneming" (lees: een boerenbedrijf) gebruikt gaat worden voor een aanmeldcentrum voor asielzoekers. Want ja, er is 'stikstof vrijgekomen' daar, dus dan kan het prima.
We roepen al tijden dat één van de belangrijkste redenen dat het kabinet boeren kapot wil maken is dat ze hun grond willen gebruiken voor woningen. En dan niet zomaar woningen, maar woningen voor nieuwe immigranten. Specifiek voor asielzoekers.
Politieke leugenaars als CDA'er Derk Boswijk ontkennen dat steevast. Het slaat nergens op! Waar halen ze het vandaan! Helemaal niemand wil 'stikstof' gebruiken om boeren te vernietigen en juist meer asielzoekers naar Nederland te halen. Gekkigheid
Uhu ja. Alleen is er één klein probleem. Provincies zélf geven toe dat dit precies is wat er gebeurt. Lees deze brief van de provincie Flevoland maar.
"De provincie Flevoland heeft stikstofruimte gekocht in de Noordoostpolder," staat er. "Middels de 'doelenbank ten behoeve van legalisatie voormalige PAS-melders provincie Flevoland,' die op 25 mei jl. is ingesteld kan de provincie hiermee een aantal PAS-melders uit de Noordoostpolder helpen."
"De stikstofruimte in de Noordoostpolder is ontstaan doordat het Rijk een agrarische onderneming in de Noordoostpolder heeft gekocht. Het Rijk wil op de locatie van de agrarische onderneming een aanmeldcentrum voor asielzoekers realiseren," stelt de brief daarop.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Dus tja, eigenlijk kloppen die beschuldigingen aan het adres van de boven-ons-gestelden - dat boeren moeten wijken voor asielzoekers - wél. Wie had dat nou gedacht?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten