[Filmpje] Beschamend! Frederik Jansen (FVD) mag niet over 'agenten' spreken, maar Rutte en Kaag wél!

Politieksep 22 2022, 16:30
Als je dacht dat het gisteren het hoogte- of eigenlijk dieptepunt was van de vernietiging de democratie in Nederland, nou, dan heb ik slecht nieuws voor je: vandaag deed het hele partijkartel er nog een schepje bovenop. Want zowel Sigrid Kaag als Mark Rutte beschuldigden FVD vandaag van het zijn van een partij van, voor en door Rusland.
FVD'er Frederik Jansen vervangt Thierry Baudet vandaag ("vanwege heugelijk familienieuws") bij de Algemene Politieke Beschouwingen. Natuurlijk wilde hij de beschamende gebeurtenis van gisteren nog even bespreken, toen Baudet de mond werd gesnoerd nadat het kabinet Kamervoorzitter Vera Bergkamp daar duidelijk opdracht toe had gegeven.
Want, zei Jansen, naderhand beschuldigde Sigrid Kaag Baudet er keihard van een agent van Rusland te zijn. Dat gaat natuurlijk heel ver, zoiets, zeker omdat ze pretendeerde boos te zijn dat Baudet volgens haar insinueerde dat zij een agente van westerse geheime diensten is.
Wat vond Rutte daarvan, wilde Jansen weten? Nam hij daar afstand van?
Het schokkend antwoord van Rutte? "Nee, ik vond haar nog mild." Want, ging Rutte verder terwijl Kaag opzichtig naast hem zat te grijnzen. "Ik heb in 2019 met Thierry Baudet gedebatteerd in de Rode Hoed." Toen had Baudet iets te zeggen over MH17. "En, ik vond mijn collega mild op dat punt. Ik was het zeer eens met wat zij zei."

Paternotte beschuldigde Wilders LETTERLIJK van het zijn van een agent van Rusland... maar als Baudet zegt dat Kaag naar n universiteit is gegaan waar de Britse inlichtingendiensten veel agenten weghalen is het land te klein. Stappen ze allemaal op, en word hem het woord ontnomen

3.5K
Reply
Jansen vatte daarop samen dat ook de premier vindt dat Thierry Baudet "namens een dictator spreekt in dit parlement." Dit is ronduit schokkend, leugenacht, en een walgelijke beschuldiging.
En weet je wat Kamervoorzitter Vera Bergkamp deed? De D66'er die Baudet gisteren de mond snoerde omdat hij zo beledigend was geweest over Kaag (zucht)? Die liet hem allemaal lekker doorgaan. Die vond het best.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
De hypocrisie van deze mensen is niet alleen stuitend. Oh nee, het gaat nog veel verder dan dat. Wat zij weten natuurlijk dat iedereen die toekijkt ziet dat ze hypocriet zijn. Dat er twee maatstaven gelden: één voor het partijkartel en een heel andere voor outsider-partijen.
Maar dat is het punt nou juist. Ze wíllen dat wij weten dat we buiten de democratie vallen. Dat we niet meer meetellen. Dat we geen democratische rechten meer hebben. Het nadrukkelijke doel is dat wij doordrongen worden van onze irrelevantie. 
Dát maakt het zo mogelijk nog misselijkmakender.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten