5840637540 a85948fb67 o

-Michel Mulder- 'De verheerlijking van terrorisme'

Opiniesep 22 2022, 17:30
Waar het vroeger te doen gebruikelijk was om autobiografische portretten te maken over personen die daadwerkelijk iets gepresteerd hadden, is het in het nieuwe normaal de standaard om terroristische elementen op het verheven paard van de aandacht te hijsen, zoals Laura H, de Hannah Montana van het IS-terrorisme.
De NPO - who else - vindt het een uitstekend idee om van ons belastinggeld een serie te maken over de levenskeuzes van deze terrorisme-junkie, want naast woke, links, LHBTIQXYZ en BLM-lievend, is de NPO nu ook toegetreden tot het gilde der terrorismeknuffelaars.
What's next? Een documentaire over de morele levenskeuzes van Ed Gein en Ted Bundy? Een kookshow genaamd leer koken met meesterkok Issei Sagawa? Of gaan we maar voor the ultimate goal..... Hitler, de kindervriend bij uitstek?
Wat bezielt de NPO om een televisieserie te maken over een terrorisme verheerlijkende crimineel, terwijl er ook moreel verheven keuzes op de plank liggen als bijvoorbeeld documentaires over het Groningse leed en de toeslagenaffaire?
De onderbouwing hiervoor is uiteraard zéér simpel, en eenvoudiger dan u denkt.
Terrorisme is - met alle woke-shit - bezig aan een goedkeuringsopmars van de linkse kerk, zolang het uiteraard terrorisme is dat binnen hun wereldvreemde visie past.
Wij hebben het allemaal aan kunnen zien komen met de financiering - door o.a. Kaag - aan buitenlandse clubjes die als terroristisch bekend staan en met het binnenhalen van ex-leden van de Hofstadgroep binnen de VVD gelederen.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Terroristen zijn binnen het linkse gedachtegoed de nieuwe 'padvinders der tijdelijke dwaling,' want nadat zij her en der wat dood en terreur gezaaid hebben, komen zij na hun 'inkeer' - lees: slapende status - in aanmerking voor een VVD-lidmaatschap en een televisieserie over hun - blijkbaar - inspirerende leven.
Let wel, dit is de NPO die zich zo fel keert tegen Ongehoord Nederland voor het uitspreken van het woord neger!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten