Screen Shot 2022 09 21 at 113402

Geert Wilders: Het kabinet Rutte IV doet aan poldertotalitarisme

Politieksep 22 2022, 10:31
Het was gisteren een bewogen dag tijdens de eerste dag van de Algemene Beschouwingen. De oppositieleider Geert Wilders (PVV) heeft zich mateloos geërgerd aan de arrogante houding van het kabinet en de incompetentie van de Kamervoorzitter Vera Bergkamp (D66). Het poldertotalitarisme heeft zijn intrede gedaan volgens Wilders. Dit belooft wat voor dag twee van de Algemene Beschouwingen.

Het kabinet wil alleen nog maar in debat met partijen die voor ze applaudisseren. Anders lopen ze weg of ontnemen je het woord via de met corrupt handjeklap benoemde incompetente D66-Kamervoorzitter. Oppositie wordt niet geduld. Het is poldertotalitarisme van de ergste soort.

10.4K
Reply
Geert Wilders heeft zich gisteren mateloos geërgerd aan de arrogante houding van het en twittert daar het volgende over: ''Het kabinet wil alleen nog maar in debat met partijen die voor ze applaudisseren. Anders lopen ze weg of ontnemen je het woord via de met corrupt handjeklap benoemde incompetente D66-Kamervoorzitter. Oppositie wordt niet geduld. Het is poldertotalitarisme van de ergste soort.'' Wilders snijdt een belangrijk punt aan, het poldertotalitarisme. Er is inderdaad sprake van totalitarisme. In dit systeem wordt de samenleving ondergeschikt gemaakt aan het staatsidee, in dit geval dus aan het globalisme. Het globalisme is een gevaarlijke samensmelting van het communisme met het kapitalisme van big business en big government. Andersdenkenden worden in dit systeem de mond gesnoerd. Dat hebben we gisteren gezien bij Thierry Baudet (FVD).
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
De falende staatssecretaris Eric van der Burg (VVD) van asiel vindt dat Geert Wilders (PVV) de mond moet worden gesnoerd. Dit past perfect bij het poldertotalitarisme om tegenstanders van de regering de mond te snoeren. Wat ook bij het totalitarisme hoort is dat de geesten van de bevolking worden rijp gemaakt voor een oorlog. Gisteren werden we in de Tweede Kamer doodgegooid dat we als volk offers moeten brengen voor de oorlog in Oekraïne. Het opofferen van onze welvaart en vrijheid voor het hogere doel past perfect in het poldertotalitarisme. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten