26365929551 59ab487e66 c

-Michel Mulder- 'Why, tell me why: de belastingdienst en immuniteit'

Opiniejul 16 2022, 13:30
Het was de allereerste single die ik als tiener kocht, van dat geweldige nummer van Anita Meyer.Door de loop van mijn leven heen heeft de vraag "why, tell me why' altijd toebehoort tot dit pareltje uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.......... but no more.
Why, tell me why is vanaf nu onlosmakelijk verbonden aan dat andere Nederlandse 'pareltje' de belastingdienst, en de criminaliteit die zich daar steeds meer openbaart.
Laten we als eerste vooropstellen dat geen enkele organisatie, bedrijf of persoon immuniteit moet kunnen genieten m.b.t strafvervolging, omdat een dergelijke immuniteit garant staat voor het jezelf boven de wet plaatsen, waar we bij die maffia-achtige verzender van de blauwe 'vlopjes' inmiddels getuigen van zijn.
Bij organisaties die vanuit de heersende overheid gevrijwaard worden van elke vorm van strafvervolging denk je vaak aan creapy shit als de SA, de SS, de Gestapo, de CIA, de KGB, de NSA, de AIVD en meer van dat soort lieverdjes, maar niet aan de organisatie die ervoor moet zorgen dat het chantage tarief van de overheid - ook wel belastingen genaamd - binnenkomt op de rekening, om daarna doorgezet te worden naar die andere - inmiddels criminele - organisatie de Haagse politiek.
De onderliggende gedachte van het immuniteitsbeginsel is - hoe je het ook wendt of keert - de verwachting, en in deze dus overduidelijk de verwachting dat de blauwe vloppenbrigade zich zou gaan bezondigen aan criminaliteit. Punt.
Er is in deze geen enkele andere rechtvaardiging voor het vrijwaren van strafvervolging dan het feit dat onze roverheid de verwachting had dat 'onze' belastingdienst de wet zou overtreden, zoals zij dat nu ook weer verwachten met de nieuwe wetswijziging waarin agenten gevrijwaard worden voor vervolging, indien zij zich bij de uitoefening van hun ambt 'bezondigen' aan het gebruik van geweld.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
De Haagse politiek blijkt een fantastisch bouwbedrijf te zijn, in de zin van het 'dichtbouwen' van het beschermingsnet van de eigen criminele innercircle, want voor het overige is het gewoon een destructiebedrijf dat zéér succesvol dit land ten gronde richt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten