screen shot 2024 03 09 at 182810

Ad Melkert en Op1 DEMONISEREN Pim Fortuyn ALWEER: "Hij was radicaal-rechts"

Politiekmrt 09 , 16:30
Het is te walgelijk voor woorden, maar voormalig PvdA-leider Ad Melkert kreeg gisteren bij Op1 alle ruimte om Pim Fortuyn twintig jaar na zijn dood te besmeuren. Samen met Op1 zette Melkert Fortuyn namelijk weg als "radicaal-rechts." Wat een ontiegelijke leugen is.
Dit is dus waarom zoveel mensen een hekel hebben aan de NPO én aan PvdA'ers - maar ik herhaal mezelf, want PvdA'ers en NPO'ers zijn min of meer hetzelfde, natuurlijk. Bij Op1 wordt de vermoorde Pim Fortuyn zelfs twintig jaar na zijn dood weggezet als "radicaal-rechts." En dat gebeurt niet alleen door de NPO zelf, maar ook door één van de politici die toen, twintig jaar geleden, bewust een klimaat creëerden waarin Volkert van der Graaf tot zijn misdaad gebracht werd.
Want voor iemand het vergeet, Ad Melkert en Paul Rosenmoller waren de twee voornaamste kartelpolitici die Fortuyn steeds wegzetten als een gevaar voor de democratie. Als een nieuwe Hitler. Niet omdat hij daadwerkelijk zo gevaarlijk was, maar omdat ze hoopten dat dit soort retoriek ervor zou zorgen dat iemand het 'heft in eigen hand' zou nemen om 'Nederland te beschermen.'

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Na publicatie werd Op1 fel bekritiseerd. Terecht, natuurlijk. Hoe reageerde de publieke omroep? Door de tweet snel - heel stiekem - te verwijderen. Geen excuus, geen uitleg. Niks. De tweet was opeens gewoon weg.
Leuk hoor. Maar te weinig, en vooral te laat. Dit is voor de zoveelste keer dat de NPO dit doet - met medewerking van, hoe kan het ook anders, een ranzige PvdA'er. Steeds weer zetten ze Fortuyn weg als 'extreemrechts' of 'radicaal-rechts.' Dat deden ze twintig jaar geleden al, wat direct de reden was voor de moord op Fortuyn - en zelfs nu doen ze het nog steeds.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten