Assita Kanko (N-VA): ''voor rellende Marokkanen is onze identiteit alleen een kwestie van rechten en nooit van verantwoordelijkheid''

Assita Kanko (N-VA): ''voor rellende Marokkanen is onze identiteit alleen een kwestie van rechten en nooit van verantwoordelijkheid''

Nederland en België zijn gisteren getrakteerd op heftige rellen door Marokkaans reltuig. Deze criminelen zijn allemaal in de Lage Landen geboren maar toch menen ze de overwinning van het Marokkaans nationale elftal met rellen te moeten vieren. De Vlaamse N-VA politica en Telegraaf columnist Assita Kanko is klaar met deze profiteurs. Dit tuig geniet alleen van de voordelen van onze landen en leveren ons alleen ellende op. Voor wegkijkend links komen deze uitspraken heel hard aan omdat juist een vrouw van kleur dit zegt.

Met verbazing twittert de N-VA Europarlementarier: ''Marokko tegen België en dat zie je hier ook op straat. Ik zag net Marokkaanse vlaggen wapperen in Vilvoorde met toeterende auto's. En jongeren die hier geboren zijn "Marokko Marokko" roepen. Ze identificeren zich weinig met Vlaanderen of België. En ondertussen rellen in Brussel.'' We kunnen één ding concluderen dat de integratie volkomen mislukt is. Deze mensen gaan zich nooit Nederlander of Belg worden. Het is echt trekken aan een dood paard.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Kanko vervolgt haar relaas met een nieuwe tweet: ''Marokko ligt in Marokko. In Rotterdam, Den Haag of Brussel zijn we in Europa. Weten ze dat niet? Ze hebben er zelf voor gekozen. Maar voor sommigen is onze identiteit alleen een kwestie van rechten en nooit van verantwoordelijkheid. Er is geen andere manier om dit uit te leggen.'' Deze Marokkanen vreten graag mee uit de staatsruif. Alleen maar profiteren van onze sociale voorzieningen (lees uitkeringen). Ze leveren ons alleen dood en verderf op. Het wordt tijd om dit tuig hun tweede paspoort af te nemen en het land uit te zetten gezamenlijk met de hele familie. Ga Marokko maar terroriseren. Als je dit gaat invoeren dan gaat er een afschrikkende werking vanuit. Dan houdt deze ellende snel op en kiezen ze eieren voor hun geld. Een bestaan als geitenhoeder in het Rifgebergte dat is geen feest.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties