shutterstock 1218132919

Rutte en Kaag slopen Nederland TOTAAL: maar liefst 400.000 Nederlanders in enorme voedselnood

Politieknov 28 2022, 13:00
Het Rode Kruis heeft vandaag een gironummer geopend om mensen te helpen die in de problemen zitten; niet omdat ze een rekening niet kunnen betalen, maar omdat ze letterlijk geen geld voor voedsel hebben. Op dit moment zijn er 400.000 Nederlanders in voedselnood. En dat aantal neemt alleen maar toe. Schandelijk!
Het walgelijke kabinet Rutte IV heeft steeds weer genoeg geld om klimaathobby's te betalen en zelfs om wapens te 'verkopen' (lees: schenken) aan Oekraïne. Dat is allemaal geen enkel probleem. 'We' zijn immers een 'rijk' land. Welvarend. Dat kan er dus best vanaf.
Maar als onze eigen mensen zo arm zijn dat ze letterlijk geen voedsel kunnen betalen heeft het kabinet daar lák aan. Die mensen worden aan hun lot overgelaten.
Het is zo erg dat het Rode Kruis zich enorme zorgen maakt en een deel van het geld dat binnenkomt bij de hulporganisatie nu gebruikt voor ons eigen volk. Vandaag is er zelfs een speciaal nieuw gironummer voor geopend.
"De nood is ontzettend groot en steeds verder aan het toenemen", vertelt Nicole van Batenburg, woordvoerder van het Rode Kruis. "Er is een groep van 400.000 mensen die in voedselnood is, en die groep wordt alleen maar groter."
Het gaat soms om mensen die de taal niet goed machtig zijn, maar ook om gewone Nederlanders die "niet te veel verdienen om in aanmerking te komen voor steun" van Psychopaatje Staat (ik wil het niet meer hebben over Vadertje Staat). Deze groep wordt door het Rode Kruis terecht "de werkende armen" genoemd. Alle lasten worden duurder... maar het loon blijft niet bij. En ja, het resultaat is dat ze zelfs in voedselnood komen. Letterlijk.

Geert Wilders: eigen volk eerst

De enige juiste reactie hierop komt van Geert Wilders.
"Nederland heeft een [Bruto Binnenlands Product] van 100 miljard euro," schrijft hij op Twitter. "Het is het mogelijk dat zoveel mensen in zo'n rijk land geen boodschappen meer kunnen betalen!"
"Laat het kabinet stoppen met de onzinnige miljardenuitgaven aan asiel en Afrika en eerst onze eigen mensen eens fatsoenlijk helpen!"
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is inderdaad de omgekeerde wereld - maar het is ook meteen het ultieme bewijs waar dit kabinet en het partijkartel werkelijk om geven. Wat ze belangrijk vinden, en wat niet.
Hun klimaathobby is belangrijk. Massa-immigratie in stand houden is belangrijk. Oorlog voeren tegen Rusland is belangrijk. Nederland van het gas afhalen is belangrijk. Geld bijprinten is belangrijk.
Maar ervoor zorgen dat onze eigen mensen genoeg te eten hebben? Nee. Dat is niet belangrijk. Dat is zelfs volstrekt irrelevant, wat de bovenonsgestelden betreft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten