Screen Shot 2022 10 18 at 201618

Geert Wilders: 'PVV-Kamerleden hebben een potje gemaakt. Maandag naar Friesland en Zeeland met volle boodschappentassen!'

Politiekokt 22 2022, 15:33
PVV-leider Geert Wilders kondigt aan op Twitter dat hij en zijn fractiegenoten in de Tweede Kamer "van hun eigen geld een potje gemaakt [hebben] om een aantal mensen te helpen die het moeilijk hebben." Maandag gaat hij daarom naar Friesland en Zeeland met een flink aantal "goed gevulde boodschappentassen."
Je kunt zeggen wat je wilt over Geert Wilders, maar geen enkel lid van het partijkartel komt met dit soort initiatieven. Nee, ook de zogenaamde christenen van de ChristenUnie, het CDA, en zelfs de SGP niet:
"Kamerleden van de PVV-fractie hebben van hun eigen geld een potje gemaakt om een aantal mensen te helpen die het moeilijk hebben en hun boodschappen niet meer kunnen betalen," aldus Wilders op Twitter. "Maandag en dinsdag zal ik mensen in Friesland en Zeeland bezoeken met goed gevulde boodschappentassen."
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Dit zijn dus de initiateven die niet alleen mensen als Wilders op moeten zetten, maar ook ándere Nederlanders met een beurs die nog enigszins vol is. Want de armoede neemt zo snel toe in Nederland; als gewone mensen niets doen - buiten de overheid om - gaan we echt heel veel lijden zien. Sterker nog, dat zien we al.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten