20220125 Tweede Kamer Nilüfer Gündogan Volt 800x600

Baby is back! Nilüfer Gündogan na 3 maanden betaalde vakantie weer aan het werk

Politiekmei 10 2022, 12:27
Jawel, daar is ze dan! Tweede Kamerlid Nilüfer Gündogan - die ervan beschuldigd wordt zich op de meest vreselijke wijzes gedragen te hebben - is weer aan het werk. Ze is vanaf nu onafhankelijk Kamerlid. Dat werd tijd zeg, na drie maanden betaald vakantie te hebben gevierd.
Wat zal ze een zware tijd gehad hebben zeg, die Nilüfer Gündogan. Drie maanden lang heeft ze zich niet vertoond in de Tweede Kamer, maar vandaag is ze er eindelijk weer bij. Als onafhankelijk Kamerlid, welteverstaan, want Volt wil haar niet terug
Mevrouw zegt het heel erg te vinden dat er "nooit degelijk onderzoek is gedaan" naar haar walgelijke wangedrag. Dat je niet de kans krijgt om je naam te zuiveren, dat raakt me. Dit voelt als verraad" van de Sorospartij," aldus de vrouw die van werkelijk heel misselijkmakend gedrag beschuldigd wordt. 
Als je beelden wilt zien van Gündogan moet je even naar de website van de NOS gaan. Het is echt hilarisch om te zien. Ze is zich van geen kwaad bewust, maar vindt zichzelf wel vooral heel zielig.
Gündogan gaat "met goede moed het werk volledig hervatten... het is duidelijk, ik ben tegen wil en dank in fractie 20 geworden. Dat zijn de feiten," huilt ze ook nog.
Gevraagd of ze iets heeft toe te voegen als twintigste 'partij,' zegt ze dat dit aan anderen is. Maar ze gaat haar eigen "stijl" hanteren. "Ik vind in ieder geval dat ik een taak heb om af te maken," zegt ze ook.
Vervolgens laat ze weten dat niet van plan is nog om zich aan te sluiten bij een andere eenmansfractie, ook omdat het hoger beroep met Volt nog moet dienen.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Nou, qua felheid, geschiftheid, verbitterdheid, en agressiviteit voegt deze dame natuurlijk echt wel iets 'toe.' Geen ander Kamerlid dat zo vreselijk overkomt als zij. En dat wil wat zeggen, want de Kamer zit vol met lambakken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten