20211214 Tweede Kamer Nilüfer Gündoğan 25

Volt flikkert Nilüfer Gündogan uit de fractie: '13 meldingen van handtastelijkheden, seksuele avances en intimidatie'

Politiekfeb 26 2022, 12:48
Het heeft even geduurd, maar Volt is dan ein-de-lijk publiek gegaan met de aantijgingen tegen Kamerlid Nilüfer Gündogan. En nee, die liegen er bepaald niet om. De altijd boze parlementariër wordt namelijk maar liefst beschuldigd van 13 meldingen van (seksueel) overschrijdend gedrag.
In een email aan de leden laat Volt weten wat "de stappen [zijn] die de afgelopen tijd zijn doorlopen. We zijn diep geraakt door alles wat er de afgelopen maand binnen Volt is gebeurd, en kunnen ons voorstellen dat dit ook voor jullie niet makkelijk is."
https://twitter.com/S_VanTeutem/status/1497527021320212484
Vervolgens komt de D66-jugend met wat feiten. "Het door ons ingeschakelde integriteitsbureau heeft dertien meldingen ontvangen over grensoverschrijdend gedrag van Nilüfer Gündogan en heeft in totaal met zestien personen gesproken. De meldingen komen uit alle lagen van de partij. Ze lopen uiteen van handtastelijkheden en ongewenste seksuele avances, tot intimidatie en misbruik van positie."
LOL.
Natuurlijk wilde het bureau ook met de veelpleegster zelf praten, maar die gaf geen gehoor aan die vraag. Ze wil er niet op ingaan... en dus heeft Volt de conclusie getrokken dat mevrouw het maar uitzoekt. Ze is per direct uit de fractie gezet. Niks geen schorsing, opflikkeren.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Als het niet zo'n feeks was zou je bijna medelijden met haar hebben he? Maar nee, nu is die empathie alleen maar voorbehouden aan al die slachtoffers die ze gemaakt heeft; de arme, naïeve, ideologische naïevelingen die dachten dat mevrouw Gündogan het allemaal goed bedoelde.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten