Screen Shot 2022 02 26 at 132152

NRC-'journalist' en PvdA-Kamerlid woest op Omroep ON: 'Bevolkingsgroepen worden stelselmatig beledigd!'

Binnenlandfeb 26 2022, 11:24
Bij de mainstream media en in de politiek vinden ze het heel erg dat Omroep ON (Ongehoord Nederland) óók op de NPO verschijnt. Want de omroep denkt zomaar anders dan de linkse NPO. En dat kan en mag niet!
NRC-'journalist' Lamyae Aharaouay is één van die woedende linkse deugkneusjes. De reden dat ze nu zo woest is? Deze videoclip. Daarin zie je dat presentator Jonathan Krispijn een grapje maakt tegen twee asielzoekers over hun fiets.
https://twitter.com/ongehoordnedtv/status/1497260417219014657
Dit is natuurlijk gewoon een grap. Een goede grap, een slechte grap... je mag daar iets van vinden. Maar wat wél belachelijk is, is dat je dit aangrijpt om Omroep ON! het zwijgen op te leggen. Zoals de linkse Deugmens natuurlijk direct doet:
https://twitter.com/LamyaeA/status/1497497798174023687
Ook Habtamu de Hoop doet daar dapper aan mee. "Er is veel ruimte om te dragen aan de pluriformiteit van de Publiek Omroep," schrijft het Kamerlid van de PvdA, "maar er zijn ook ondergrenzen. Dit is niet alleen een omroep waar constant desinformatie wordt verspreid, maar ook bevolkingsgroepen worden stelselmatig beledigd met belastinggeld. Triest."
https://twitter.com/HabtamudeHoop/status/1497511243388788738
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het gebrek aan tolerantie van Deugend links blijft fascinerend om te aanschouwen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten