emma thompson matilda

BREEK! Marjolein Faber nieuwe kandidaat minister Asiel en Migratie voor PVV

Politiekjun 13, 19:30
Geert Wilders laat weten op X dat hij al een nieuwe kandidaat-minister heeft gevonden voor Asiel en Migratie. Marjolein Faber, voorheen fractievoorzitter van de PVV-fractie in de Eerste Kamer en tegenwoordig Tweede Kamerlid, moet het worden. Hiermee kiest Wilders wéér voor een echte hardliner. Eentje die in dat opzicht niet onderdoet voor Gidi Markuszower, de man die ze vervangt.
Zoals onderhand ongetwijfeld iedereen bekend is Gidi Markuszower van de ministerslijst gehaald. De PVV'er zou minister van Asiel en Migratie worden, maar dat gaat dus niet door. Dit omdat Geert Wilders het onderzoeksdocument van de inlichtingendienst in handen kreeg over Markuszower. Daar staat ongetwijfeld meer informatie in over de informatie die veertien jaar geleden al met Wilders gedeeld werd, namelijk dat de in Tel Aviv geboren Markuszower toen informatie zou hebben doorgespeeld aan "een buitenlandse inlichtingendienst." Lees: de Mossad.
Op X zegt Wilders nu dat hij al vervanging heeft gevonden voor Markuszower. Marjolein Faber, trouw PVV'er, voorheen de nummer één van de partij in de senaat en tegenwoordig PVV-Tweede Kamerlid. Zij wordt nu minister... Of, nou ja, dat wil Wilders tenminste. Nu afwachten of zij wél door de keuring komt (dat zal haast wel).

De inhoud van de naslag over Gidi Markuszower was reden voor mij om zijn kandidatuur in te trekken. Dat heb ik de formateur net laten weten. Ik heb nu Marjolein Faber, Tweede Kamerlid en voorheen PVV-frvz in de Senaat voorgedragen als kandidaat Minister van Asiel en Migratie.

2.5K
Reply
Voor Wilders is het natuurlijk een enorme afgang dat Markuszower geen minister mág worden. Maar als PVV-hardliners bang zijn dat dit betekent dat de nieuwe minister van Asiel en Migratie een watje eersteklas wordt heb ik goed nieuws voor ze: dat is echt niet zo. Faber doet qua hardheid op geen enkele manier dan ook onder voor Markuszower.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten