txA87iKvIKlUBtdzkK3CBigaZAwZBlUTCvKEw6df

DDS Exclusief! Het FVD China symposium

Politiekaug 29 2022, 16:30
DDS is afgelopen donderdag afgereisd naar Nieuwegein om het symposium over China van Forum voor Democratie bij te wonen. Drie sprekers vormden de kern van het symposium. Dat waren John Laughland (Voorzitter van Forum For Democracy), Pete Hoekstra (voormalig ambassadeur VS in Nederland voor Trump) en Jack Posobiec (opiniemaker en journalist Fox News). De vraag die op deze avond werd beantwoord hoe groot is het gevaar van China.
John Laughland begon zijn verhaal met het feit dat George Orwell deze wereld voorspeld heeft in 1948. In het boek Animal farm zie je dat het communisme en kapitalisme elkaar vinden. In het slot van dat boek lees je de volgende passage. Napoleon houdt een etentje voor de varkens en lokale boeren, met wie hij een nieuwe alliantie viert.  De mannen en varkens beginnen te kaarten, vleien elkaar en prijzen elkaar terwijl ze vals spelen tijdens het spel. Zowel Napoleon als Mr. Pilkington, een van de boeren, spelen tegelijkertijd de schoppenaas en beide partijen beginnen luid te vechten over wie het eerst vals heeft gespeeld. Wanneer de dieren buiten naar de varkens en de mensen kijken, kunnen ze geen onderscheid meer maken tussen de twee. Hier zie je dus dat het communisme en het kapitalisme met elkaar verweven raken. 
Volgens Laughland heeft het Marxisme in het vrije westen kunnen floreren door zijn mars door de instituties. De Frankfurter Schule heeft hier een belangrijke rol ingespeeld. Het marxisme heeft wortel geschoten in de wetenschap, onderwijs en media. Veel westerlingen werden maoïst omdat zij Mao steunde in de culturele koude oorlog. Een bekende westerse aanhanger van het maoïsme is oud EU-commissievoorzitter, de Portugees José Manuel Barroso.
De verwevenheid tussen het kapitalisme en het communisme komt goed aan het oppervlak. Toen Xi werd uitgenodigd om te gast zijn op de jaarlijkse World Economic Forum bijeenkomst in Davos. Het WEF deed dit om zo Trump zijn ''America First" politiek af te keuren en zo China te steunen in haar handelsoorlog met de Verenigde Staten. Je ziet dus dat China een belangrijke praktische en ideologische rol speelt in het globalisme. De Amerikanen zijn verdeeld over de benadering van China. Terwijl de NAVO China als een militaire vijand ziet. Na Laughland zal Pete Hoekstra hier nog verder op ingaan. 
Pete Hoekstra: ''China is net zo gevaarlijk als Nazi-Duitsland''
Met Pete Hoekstra strijden we vandaag de dag voor onze vrijheid. De Amerikanen voeren dezelfde strijd. De Amerikanen strijden tegen het almachtige Washington DC en wij tegen Den Haag. Deze steden leggen het volk dictaten op. En daar komen nu de dictaten van Davos boven op. Deze dictaten gaan in tegen de wil van het volk omdat er een globalistische agenda wordt uitgevoerd.
China is in oorlog met het Westen vindt Hoekstra. De Amerikanen bedrijven handel met China hoe ze dat ook doen met Nederland. Alleen China deed aan eenrichtingsverkeer geen vrije vestiging van Amerikaanse bedrijven in China maar wel de technologieën van Amerikaanse bedrijven stelen. De regeringen voor Trump vonden dat prima omdat China een grote afzetmarkt heeft. Trump stak daar een stokje voor iedereen moest profiteren van de wederzijdse handel tussen de twee grootmachten. Het Westen heeft de fout gemaakt door te denken dat China net als wij zullen worden als wij handel met hun gingen bedrijven en kennis gingen uitwisselen. 
De globalisten en China hebben met elkaar gemeen dat zij onze vrijheid willen afpakken. Pete Hoekstra is ervan overtuigd dat Covid is ontwikkeld in een lab met vleermuizen. Als een chemisch bio-wapen. Daarom vindt hij China is net zo gevaarlijk als Nazi-Duitsland. We moeten op staan en tegen China vechten besluit Hoekstra zijn speech.
(Artikel gaat verder onder de foto's)
Jack Posobiec: ''Onze leiders willen het Chinese systeem. You will own nothing but you are happy!''
Posobiec is van mening dat China tijdens de culturele revolutie haar geschiedenis heeft vernietigd. De boeren werden onder controle gesteld van de staat. Zij moesten een industrieel plan uitvoeren. Dit ging helemaal mis met als gevolg dat veel oogsten verloren gingen. Als straf werden boeren als schuldigen aangewezen en daarom vermoord door het Mao regime. Posobiec ziet nu een parallel in het westen. De boeren moeten hier ook precies uitvoeren wat de overheid wenst.  
Onze leiders willen het Chinese systeem. You will own nothing but you are happy dat willen onze machthebbers volgens Posobiec. De communistische partij China bepaalt wat de mensen denken en zeggen. Mogen geen eigendom meer bezitten maar alles delen met elkaar, Dat is communisme.
De boeren hebben onze steun nodig. We moeten daarom blijven demonstreren. Voor onze geestelijke vrijheid en de vrijheid van meningsuiting. We moeten staan voor onze christelijke-joodse humanistische cultuur. De wind waait uit Davos, Beijing en Brussel. Ze zullen ons er niet onder krijgen we blijven fier overeind staan aldus Posobiec.  
Conclusie
De strijd die we voeren voor onze bestaansrecht is een strijd tegen communisten. Onze machthebbers zijn allemaal lid van het World Economic Forum. Zij willen het Chinese systeem, ''you will own nothing but you are happy''. Ook het WEF wil graag bepalen wat wij denken en zeggen. Je bent dan eigendom van de staat. Dat is communisme. China en het WEF zijn het grootste gevaar voor onze vrijheid en welvaart. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten