De aanval op onze democratie

Politiekjan 10 2023, 7:30
Er is weer een nieuwe aflevering van Forum Inside. En dat is maar goed ook, want het onderwerp is van het allergrootste belang: de aanval van de democratie in Nederland. Een aanval die niet wordt uitgevoerd door zogenaamde 'rechts-populistische' partijen, maar door elitaire globalisten.
Normaal gesproken is Ralf Dekker altijd van de partij, maar in de nieuwste uitzending was onze eigen columnist Paul Cliteur tafelgast/-heer. Natuurlijk ging dat helemaal prima. Niet raar, want Cliteur heeft altijd interessante dingen te zeggen. Kijk maar:
Wat centraal staat is de aanval van de elitaire globalisten op onze democratie. Dit is een aanval die dagelijks plaatsvindt, en zowel cultureel als politiek is.
In de politiek zie je dat ze eigenlijk de stem van het volk ongedaan hebben gemaakt, bijvoorbeeld door het referendum af te schaffen. Daarnaast wordt er massaal gelogen over, nou ja, over alles. De kartelpartijen voeren campagne op bepaalde onderwerpen, maar doen vervolgens het tegengestelde als ze aan de macht zijn. Vervolgens helpen de mainstream media dit feit te verbergen en voila: de democratie bestaat niet.
Dat is allemaal al erg genoeg, maar nu gaan ze nog verder dan bovenstaande. Want we zijn nu op het punt beland waarop ze kritische partijen willen verbieden. Volt, D66, GroenLinks... maar ook PvdA, VVD en het CDA gaan straks letterlijk een oppositiepartij illegaal verklaren. Dat die partij de grootste ledenpartij van het land is vinden ze niet relevant. Of eigenlijk: dat vinden ze wél relevant in die zin dat dit wat hen betreft bewijst dat er keihard ingegrepen moet worden. Want hoe meer leden hoe 'gevaarlijker.'
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
En zelfs dat is niet waar het eindigt. Oh nee. Ze gaan ook vol voor de meningsvrijheid in de media. Omroep Ongehoord Nederland (Omroep ON!) - een populaire omroep met flink veel leden en programma's die goed bekeken worden - is al sinds de oprichting slachtoffer van een ware hetze... die er uiteindelijk in eindigt dat ON! uit het omroepbestel wordt gegooid.
Geen mens die eraan twijfelt dat ze daarna kritische online media gaan censureren. 
De aanval op de democratie komt niet van 'populistisch rechts,' maar van de elitaire globalisten die de gewone mens als knecht zien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten