Filmpje! Thierry Baudet legt uit waarom de 'globalistische elites' ons een vreselijke 'dystopie' in duwen

Filmpje! Thierry Baudet legt uit waarom de 'globalistische elites' ons een vreselijke 'dystopie' in duwen

Thierry Baudet in Maastricht.

Aan deze video heb ik verder niets toe te voegen. Kijk ernaar, en luister ernaar.

Oh, toch wel één punt: Baudet heeft het erover dat ze dit "vanaf" de jaren 90 deden. Dat is natuurlijk onzin. Het gebeurt al veel langer. In de jaren 80 had Margaret Thatcher hier al een botsing over met de overige regeringsleiders. David Rockefeller heeft er ook al lang over geschreven in zijn memoires. En, tenslotte, de Club van Rome werd juist voor dit Grote Doel ingezet. Dat was dus al in 1968.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties