Screen Shot 2022 01 21 at 111251

Flashback! Ali B. voerde in 2020 hard campagne voor Hugo de Jonge: 'Voor het eerst ga ik CDA stemmen'

Politiekjan 21 2022, 9:25
Toen in 2020 de strijd was losgebarsten om het lijsttrekkerschap van het CDA tweette Hugo de Jonge plots heel trots een video rond van Ali B. Want Ali B. steunde hem. Daar was Hugo trots op. Heel trots. Want wie wil nou niet de steun hebben van Neerlands' knuffelmarokkaan?!
"De campagne voor het lijsttrekkerschap van het CDA is begonnen," twitterde De Jonge blij. "Dank Ali B. voor je support!"
https://twitter.com/hugodejonge/status/1276863629271404549
"Ik ben Ali B. en voor mij is Hugo de Jonge de ideale lijsttrekker voor het CDA," aldus Ali. "Omdat ik geloof dat politici in deze tijd niet cynisch moeten zijn, heel wijs, moedig, beetje humor en zelfspot." Sterker nog, voegde hij toe, "ik durf te zeggen dat als Hugo de Jonge het wordt ik voor het eerst in mijn leven op het CDA ga stemmen."
De video werd afgesloten met een oproep aan andere fans van De Jonge om óók een video te maken en die naar het CDA te sturen.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
https://twitter.com/MichaelvdGalien/status/1484436549030883330
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten