shutterstock 2078373802

Land waar Hitler werd geboren voert vaccinatieplicht in voor alle volwassenen: 'Tirannie!'

Politiekjan 21 2022, 10:09
De fascisten zijn terug van nooit weggeweest in Oostenrijk. Het parlement aldaar heeft een vaccinatieplicht voor alle volwassenen ingevoerd. Mensen die daar niet in meegaan krijgen een boete van 3.600 euro per keer.
Het is zover. Oostenrijk heeft eindelijk gedaan waar al voor gevreesd werd. Het parlement heeft daar ingestemd met het plan van het kabinet om coronavaccins verplicht te maken voor alle volwassenen. Mensen die alsnog weigeren door de knieën te gaan door een experimenteel "vaccin" te nemen van 3.600 euro.
Let wel, die 3.600 euro is volgens mij ook nog eens per kwartaal. Per jaar komt het dus neer op 14.400 euro.
https://twitter.com/rblommestijn/status/1484460755961454592
Voor sommige mensen is dat misschien te betalen, maar voor heel veel anderen is dat natuurlijk een enorm bedrag. Meer dan een maandloon. Anderhalve maandloon misschien zelfs.
https://twitter.com/disclosetv/status/1484228693283295235
De afgelopen weken zijn er enorme demonstraties geweest in Oostenrijk. Steeds weer gingen honderdduizenden mensen de straat op om hun afschuw uit te spreken tegen deze walgelijke, fascistische plannen. Maar het mocht niet baten. Net zoals hun voorgangers in de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw - en met name hun Führer van die tijd - vegen ze alle oppositie aan de kant. Mensen hebben zich maar ondergeschikt te maken aan Vadertje Staat. En wel meteen.
https://twitter.com/nickynicky78/status/1484220722054639616
De ranzige kanselier Karl Nehammer had zelfs de euvele moed om te zeggen dat "vaccinatie een manier voor onze maatschappij is om blijvende en continue vrijheid te krijgen." Jawel, vrijheid door je tegen je wil te laten experimenten met een experimenteel vaccin. Dat is 'vrijheid,' aldus deze halve (of eigenlijk: hele) nazi.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
En zo is het fascisme terug in het land waar Adolf Hitler geboren werd. The more things change, the more they stay the same.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten