'Foute club' JA21 vindt het príma dat voormalige terroriste veiligheidsadviseur VVD is

'Foute club' JA21 vindt het príma dat voormalige terroriste veiligheidsadviseur VVD is

Joost Eerdmans. Bron: Screenshot Jinek / RTL.

De "foute club" van Joost Eerdmans en Annabel Nanninga heeft tégen een motie gestemd waarin het wordt veroordeeld dat de VVD zich laat adviseren door een veroordeelde terrorist. Blijkbaar heeft "pragmatisch" rechts daar geen enkel probleem mee. Wanstaltig!

Onlangs werd bekend dat de walgelijke VVD een veroordeelde terrorist in dienst heeft als adviseur nationale veiligheid. Het gaat om Soumaya Sahla. Deze vrouw was lid van de Hofstadgroep en wordt onder andere aangetroffen met een mitrailleur. Zij en haar vrienden hadden plannen om Ayaan Hirsi Ali en Geert Wilders te vermoorden.

Sahla en matties zeggen dat ze een nieuwe vrouw is. Jawel, ze is veranderd. Ze heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Etc. Natuurlijk ligt dat voor Wilders nogal gevoelig. Die voelt zich gewoon onveilig, en neem het hem eens kwalijk. Als mevrouw het niet serieus meent en in haar hart nog steeds dezelfde is kon hij weleens een groot probleem hebben.

Walgelijk JA21 stemt tegen Wilders' motie

Daarom diende hij gisteren een motie in. "De Kamer, gehoord de beraadslaging," stelt de motie, "spreekt uit dat het zeer onwenselijk en onacceptabel is dat een veroordeeld terrorist adviseur nationale veiligheid is van de partij van de premier van Nederland, en gaat over tot de orde van de dag."

Je zou denken dat bijna elke partij daar natuurlijk voor stemt - en zeker elke ietwat rechtse partij. Maar wat wekt de verbazing? JA21 stemde er tégen:

Onze eigen Kenneth Steffers concludeert hierdoor terecht dat er maar één mogelijke conclusie is: "JA21 is géén alternatief op rechts en blijkt wederom een foute club."

Zo is het maar net.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer