screen shot 2022 09 21 at 15

Geert Wilders gaat he-le-maal los: "Wij gaan de strijd opvoeren. Maak jullie borst maar nat"

Politiekokt 18 2022, 14:00
Geert Wilders is klaar met het wanstaltige wanbeleid van het kabinet Rutte IV én van de arrogante houding van de kabinetsleden en de partijen die het kabinet in stand houden. Daarom belooft hij nu op Twitter dat zijn partij "de politieke strijd" flink gaat "opvoeren." "Maak jullie borst maar nat," voegt hij eraan toe.
Eerder vandaag berichtten wij al dat ministers Hugo de Jonge, Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra enorm huiliehuilie deden omdat die eerste een beetje kritiek van Geert Wilders kreeg. Ach, wat vonden ze dat verschrikkelijk allemaal! En vooral ook zo enorm onfatsoenlijk! (aldus de mensen die er geen enkel probleem mee hebben dat de staat tienduizenden Toeslagengezinnen financieel geruïneerd heeft)
Nou, als de ministers dachten dat ze Wilders met dat gejankebalk terug konden fluiten komen ze terug van een koude kermis. De PVV-leider heeft namelijk een politieke oorlogsverklaring op Twitter gezet
"We gaan de politieke strijd opvoeren," aldus een gepassioneerde Wilders in zijn tweet. "Maak jullie borst maar nat. Ik accepteerde afbraak van Nederland niet."
Het is tijd voor actie, stelt Wilders daarop. Want "onze mensen lijden enorm. Door jullie wanbeleid."
Daarom belooft hij die mensen die zo erg lijden "met hart en ziel" voor ze op te komen, "ze [te] helpen, en dit kabinet politiek [te] bestrijden met alles wat de PVV in zich heeft."
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
En ja, hij doet er ook meteen wat mee, want hij ging meteen nog even achter De Jonge aan. Die klaagde klaagde dat Wilders "beledigend" was geweest. Nou, zegt Wilders daarop, "Ik was nog mild. Je bent echt helemaal de weg kwijt Hugo de Jonge. En weet je wat tot polarisatie leidt? Dat je Nederlanders nog langer laat wachten op 'n woning terwijl ze al jaren op de wachtlijst staan. Omdat je gelukszoekers voor laat gaan. Schaam je."
Vervolgens sluit hij zijn liefdesbrief aan De Jonge af met de terechte woorden: "Jij haat je eigen volk."
Ik denk dat het partijkartel nog heel wat over zich heen gaat krijgen van Wilders de komende tijd. Grab your popcorn and enjoy!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten