shutterstock 1285364326

Geert Wilders haalt hard uit: "We worden geregeerd door ideologisch gedreven patsers"

Politiekjun 01 2022, 14:00
Geert Wilders heeft op Twitter hard uitgehaald naar de leden van het partijkartel. "We worden geregeerd door ideologisch gedreven patsers," laat hij weten op het sociale medium. En dat kunnen ze doen doordat ze totaal losstaan van het normale leven. Zij hebben nergens last van, maar maken ondertussen "ons land helemaal kapot."
PVV-leider Geert Wilders is even losgegaan op Twitter. Daar stelt hij dat de mensen die het voor het zeggen hebben in ons land geen problemen hebben met hun eigen wanbeleid omdat ze er gewoon geen last van hebben. Zij leven niet in normale buurten en worden niet omringd door normale mensen.

De harde waarheid

We worden geregeerd door ideologisch gedreven patsers die zelf geen last hebben van de gevolgen van hun desastreuze beleid. Ze wonen in dure wijken ver weg van AZC’s, kunnen de energierekening makkelijk betalen en hebben een dikbetaald baantje. Ze maken ons land helemaal kapot.

Image
Image
Image
Image
5.3K
Reply
"We worden geregeerd door ideologisch gedreven patsers die zelf geen last hebben van de gevolgen van hun desastreuze beleid," aldus Wilders. "Ze wonen in dure wijken ver weg van AZC’s, kunnen de energierekening makkelijk betalen en hebben een dikbetaald baantje. Ze maken ons land helemaal kapot."
Dit heeft er natuurlijk mee te maken dat het kabinet weinig tot niets doet aan het oplossen van de wooncrisis, terwijl Rutte, Kaag én De Jonge wél enorme aantallen vluchtelingen naar Nederland halen die dan een voorkeursbehandeling krijgen bij het toekennen van een woning.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Deze mensen hebben er inderdaad geen last van. Zij wonen in een schitterende woning, ver weg van allerlei AZC's of welke 'buurtproblemen' dan ook. Ze verdienen elke maand weer grof geld en zijn compleet geïsoleerd - afgesloten - van normale mensen, en van hoe normale mensen leven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten