Freek Jansen (FVD): 'Afwezigheid linkse partijen bij debat over voorrang statushouders zegt álles'

Politiekjun 01 2022, 15:30
Woningzoekende Nederlanders kunnen geen huis krijgen omdat ze keihard worden gediscrimineerd. Er is voorrang voor statushouders. Bij een debat om deze discriminatie te beëindigen komen alle linkse partijen echter niet opdagen. Dit omdat de réchtse partijen het willen hebben over deze abominabele voorkeursbehandeling. Freek Jansen (FVD) reageert op de actie van de 'progressieve' partijen die ooit pal zeiden te staan voor de Nederlandse arbeider, maar nu alleen maar willen Deugen.
Het was heel bijzonder om te zien wat er gisteren gebeurde bij een debat over de voorrang die 'statushouders' krijgen bij het toewijzen van woningen. Néderlanders zitten letterlijk jaren en nog eens jaren op een nieuwe woning te wachten, maar als nieuwkomers komen is er opeens wél razendsnel iets te vinden voor ze... waardoor de wachttijd voor belasting betalende Nederlanders natuurlijk alleen maar langer wordt.
De rechtse partijen wilden het daar graag over hebben. Zou de Néderlander niet eerst moeten komen, in plaats van mensen uit ándere landen?

Boycot

Nou, in dat debat hadden de linkse partijen totaal geen trek. Wat zij deden was ongelooflijk respectloos: ze boycotten het debat gewoon. Ja, dat lees je goed: ze kwamen niet opdagen. Ze wilden het er niet eens over hébben.
FVD-Tweede Kamerlid Freek Jansen vond daar terecht wat van. Hij legde uit dat het héél veelzeggend is dat de linkse partijen er niet eens bij waren... en het dus niet eens over dit onderwerp willen hebben; een onderwerp dat júíst Nederlanders met een midden- of laag inkomen aan het hart gaat omdat hógere inkomens altijd wel een huis vinden, hetzij op de private huurmarkt, dan wel op de koopmarkt.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Het bevestigt iets wat leden van nieuw links al tijden zeggen: dat het oude linkse partijkartel de gewone arbeider - de gewone Nederlander met een laag of midden inkomen - al lang de rug heeft toegekeerd. Het gaat nu alleen nog om massa-immigratie, LHBTQ-, racisme-obsessie, en andere Woke-gektes. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten