Wilders: 'Groot woningtekort, torenhoge inflatie, maar halve kabinet zit in Davos aan kaviaar'

Wilders: 'Groot woningtekort, torenhoge inflatie, maar halve kabinet zit in Davos aan kaviaar'

Geert Wilders heeft vandaag hard uitgehaald naar de leden van het kabinet Rutte IV die heel blij belangrijk aan het doen zijn in Davos, bij de bijeenkomst van het World Economic Forum, terwijl ons land naar de afgrond gebracht wordt. Er is, zegt hij, een "groot woningtekort" en een "torenhoge inflatie," maar in plaats van daar iets aan te doen "zit het halve kabinet in Davos aan de kaviaar."

Het is eigenlijk ongelooflijk om te zien hoe het kabinet - of flink wat leden ervan - weer dapper meedoen aan de Davos-WEF-vergadering die momenteel plaatsvindt. Dat vindt Geert Wilders tenminste. Dat je daar naartoe gaat als het voorbeeldig gaat in eigen land, soit, maar dat is allerminst het geval.

"Schiphol zit muurvast, immigratie loopt de spuigaten uit, groot woningtekort, peperdure boodschappen, torenhoge inflatie, spaarders gepiepeld en ondertussen zit het halve kabinet in Davos aan de kaviaar en de champagne," aldus Wilders.

"Stelletje nietsnutten," stelt hij vervolgens, waarna hij maar weer eens stelt dat hij nieuwe verkiezingen wil. En snel een beetje.

Het vervelende hieraan is natuurlijk alleen dat dit niet gaat gebeuren. Het partijkartel heeft totaal geen baat bij nieuwe verkiezingen. Sterker nog, als je de peilingen de laatste weken ziet kun je alleen maar vermoeden dat ze stiekem zouden willen dat ze verkiezingen in het algemeen het liefst zouden willen afschaffen. Zó slecht staan ze er virtueel momenteel voor, hoewel we dat misschien ook weer niet moeten overdrijven aangezien veel andere partijen (BBB, Omtzigt) die daar dan weer van profiteren als puntje bij paaltje komt vast wel weer zaken willen doen met datzelfde kartel, als ze daarvoor in ruil macht krijgen en misschien een dealtje als: Rutte weg.

Hoe dan ook, die nieuwe verkiezingen gaan er pas komen als het moet... en absoluut niet eerder. Jammer, want Nederland heeft inderdaad recht op zoveel meer dan het WEF-kabinet waar we nu mee opgezadeld zitten.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties