Screen Shot 2022 05 25 at 150819

Van complottheorie tot 'inspirerende waarheid' (kuch): Alibaba zegt te werken aan stikstof-meter

Politiekmei 25 2022, 13:22
Thierry Baudet (FVD) weet zich weer gerevancheerd. Want waar hij vorig jaar beschuldigd werd van het verspreiden van complottheorieën toen hij stelde dat er een stikstofmeter zou komen voor gewone burgers, weet hij zich nu gesteund door het bestuur van Alibaba... dat in Davos bij het evenement van het WEF laat weten dat ze hier inderdaad aan werken.
Lekker hoor, die nieuwe toekomst. Brr.
In september 2021 stelde Thierry Baudet dat het partijkartel internationaal toewerkt naar een situatie waarin mensen een CO2-budget krijgen. De eerste stap is dat onze stikstofuitstoot bijgehouden wordt, voor onszelf en voor bedrijven, maar uiteindelijk worden daar dan ook beperkingen aan gesteld, aldus Baudet. Kijk maar naar ongeveer de eerste helft van de video hieronder:
Vervolgens moet je verder gaan met het twééde deel. Want daarin zie je hoe Alibaba Group president J. Michael Evans opschept dat zijn bedrijf werkt aan het ontwikkelen van een "individuele CO2-voetafdruktracker." Deze tracker houdt bij wat je koopt, wat je eet, en waar en hoe je reist. 
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Vergis je niet: dit is de zieke wereld waar wij naartoe op weg zijn. Een wereld waarin alles dat wij doen in de gaten wordt gehouden... en een wereld waarin bedrijven én overheden met elkaar samenwerking om meer informatie te vergaren over quasi-vrije burgers dan ooit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten