Freek Jansen (FVD:) Bijna hele Kamer stemt voor verblijfsvergunningen Oekraïeners en dus op voorrang bij woningen

Freek Jansen (FVD:) Bijna hele Kamer stemt voor verblijfsvergunningen Oekraïeners en dus op voorrang bij woningen

Frederik Jansen diende voor FVD een motie in om geen verblijfsvergunningen toe te kennen aan Oekraïeners. Als dat wel gebeurt krijgen die namelijk niet alleen recht op een sociale huurwoning, maar zelfs voorrang op gewone Nederlanders. Ongelooflijk genoeg was er slechts één andere partij die zijn motie steunde, de PVV.

Met name linkse partijen hebben het voortdurend over het belang van 'de arbeider.' Oh ja. We moeten die 'arbeiders' helpen. Mensen 'zonder geld' moeten gesteund worden. Subsidies krijgen. Woningen krijgen toegewezen.

Maar wat is nou zo gek? Welnu, op het moment dat FVD'er Frederik Jansen een motie indient om te voorkomen dat Oekraïeners verblijfsvergunningen kunnen krijgen stemt de hele Tweede Kamer behalve de PVV daar tégen.

Verblijfsvergunning = voorrang bij sociale huurwoningen

Zoals Jansen terecht stelt krijgen Oekraïeners bij een verblijfsvergunning recht op een sociale huurwoning. Sterker nog, ze krijgen voorrang op gewone Nederlanders; op mensen die geboren en getogen zijn in ons land, er werken of gewerkt hebben, maar die vanwege een geldtekort afhankelijk zijn van sociale huurwoningen. Nederlanders kunnen wachten tot ze een ons zijn, maar mensen uit Oekraïne worden meteen even bediend.

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Dat gaat tegenwoordig door voor 'sociaal' beleid: de gewone Nederlandse burger kan geen woning vinden, maar mensen uit een land dat door- en door corrupt is, waar ze een andere taal spreken, een andere cultuur aanhangen, en waar ze ook nog eens serieuze problemen hebben (zie Azov) krijgen, zo hoppa!, even een woninkje. Want zij zijn zielig en 'verdienen' dus een woning (mede op kosten van de Néderlandse belastingbetaler).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer