geert wilders 9o1a6642 63ff99efcb31c 647af605ddafc

Geert Wilders woedend over bezetting deel UvA campus: "Wanneer hebben we hier voor gekozen?

Politiekmei 08, 9:00
In Amsterdam blijft het Binnengasthuisterrein bezet door zogenaamde studenten, die meer lijken op politieke activisten dan op studenten die op zoek zijn naar kennis. Deze actievoerders, die demonstreren voor de Palestijnen en eisen dat de Universiteit van Amsterdam (UvA) alle banden met Israël verbreekt, worden nu gesteund door een verrassend laks universiteitsbestuur (we kunnen beter spreken over een extreemlinks universiteitsbestuur) dat weigert om aangifte te doen van huisvredebreuk.
Geert Wilders heeft deze bezetting scherp veroordeeld. Op sociale media bestempelde hij de betogers als "Jodenhaters" en stelde hij de pijnlijke vraag: "Wanneer heeft de Nederlandse bevolking gestemd om al die Jodenhaters met stokken en baarden hier binnen te laten? In welk verkiezingsprogramma stond dat? Waarom laten we ze Nederland kapot maken?" Deze uitspraken weerspiegelen de groeiende frustratie over hoe links Nederland steeds meer de culturele en politieke agenda lijkt te bepalen, met een complete veronachtzaming van de mening van de gewone Nederlander.
De situatie op het Binnengasthuisterrein is een perfect voorbeeld van hoe ons land steeds verder lijkt af te glijden in de greep van radicaal-links activisme. De UvA geeft aan dat ze meer tijd nodig heeft om "te overleggen" en te "de-escaleren". Dit is niets minder dan een slap excuus om geen actie te ondernemen tegen deze onwettige bezetting. Het geeft aan hoe diep de wortels van de linkse ideologie binnen onze onderwijsinstellingen zijn gegroeid.
De politie staat machteloos omdat de universiteit geen stappen onderneemt om haar eigendommen en de openbare orde te beschermen. Dit laat zien hoe de academische wereld niet alleen gijzelaar is van extremistische gedachten, maar ook actief bijdraagt aan het verspreiden van een eenzijdige, anti-Israëlische agenda.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de massa-immigratie van het walgelijke partijkartel. Zo'n type als Marcouch moet WIEBEREN. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en support ons Realistische, Patriottische geluid!
Het is tijd dat er een einde komt aan deze verlammende politieke correctheid. Nederland verdient beter dan universiteiten die meer lijken op broeinesten van politiek activisme dan op instellingen voor hoger onderwijs. De roep van Wilders is een wake-up call: het is tijd om terug te nemen wat van ons is, te beginnen met onze universiteiten en onze straten. Laat ons niet langer gijzelen door de radicalen die onze samenleving ondermijnen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten