DDS Tweede Kamer 53

GroenLinks Kamerlid Corinne Ellemeet viert feest: 'Hoeraaaa!!!! Abortuspil mag!'

Politiekmaa 16 2022, 9:03
Het is ongelooflijk, maar GroenLinks Kamerleden zijn zowaar een feestje aan het vieren omdat de Tweede Kamer hun "intiatiefwet abortuspil bij de huirsarts" heeft aangenomen. Een normaal mens vindt elke abortus vreselijk, maar de GroenLinksers niet. Nee. Daar roepen ze heel blij, "Hoeraaaa!!!!"
Als je wilt weten hoe mensen echt in elkaar zitten moet je even kijken hoe ze reageren op zaken als, ik noem maar wat, het beëindigen van ongeboren leven. Zijn ze daar voor, hoe dan? Zijn ze vol passie en vuur en blijdschap, of zien ze het meer als een "noodzakelijk kwaad"?
Nou, wat betreft GroenLinkser Corinne Ellemeet weten we het antwoord nu.
https://twitter.com/CorinneEllemeet/status/1503761441098280968
"Hoeraaaa!!!! Zo trots en blij dat onze initiatiefwet abortuspil bij de huisarts met ruime meerderheid door de Tweede Kamer is aangenomen," schrijft deze 'dame' op Twitter. Daarbij plaatst ze een foto van zichzelf met een gezichtsuitdrukking alsof ze net een gouden medaille heeft gewonnen bij de Olympische Spelen.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Je zou die zin maar uit je vingers getypt krijgen. Ongelooflijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten