ferd grapperhaus e1617707393683

Hypocriete CDA-engnek Grapperhaus: 'Ik vind dat je je moet verzetten tegen extreemrechts'

Politiekjan 08, 18:00
Oud-minister van Justitie Ferd Grapperhaus heeft weer eens van zich laten horen. Jammer, want de man heeft werkelijk niets toe te voegen aan het debat. Als echte elitaire globalist huilt hij alleen maar tranen met tuiten over de verkiezingsuitslag én demoniseert hij de PVV. "Extreemrechts," noemt hij die partij, waarna hij duidelijk maakt dat de andere partijen nooit en te nimmer met Wilders en co. moeten samenwerken. Hij sluit namelijk moslims uit. Ofzo.
In een interview met Trouw zegt Grapperhaus dat hij niet te spreken is over de gesprekken voor een nieuwe coalitie. Hij vindt namelijk dat gewone partijen niet met de PVV moeten praten. Die partij is, zegt hij, "extreemrechts." En daarmee "een gevaar voor de rechtsstaat."
Ah. Ja. Daar gaan we weer. Dezelfde termen, dezelfde woorden, steeds weer gebruikt door kartelianen die vinden dat zij als bovenonsgestelden moeten bepalen wat er gebeurt - of wij dat nou fijn vinden fo niet.
"Ik vind dat je je moet verzetten tegen een extreemrechtse partij die de rechtsstaat ondergraaft," moppert de CDA'er. Dat doet de PVV, vindt hij, door "moslims uit te sluiten."
Let wel, Grapperhaus was van 2017-2022 minister... van Justitie en Veiligheid. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor (handhaving van) alle coronawetten die in strijd waren met onze grondrechten. Denken aan maatregelen als de avondklok, niet naar binnen mogen bij restaurants zonder groene QR-code, en ga zo maar door.
Deze man had daar geen enkele moeite mee. Sterker nog, als je terugdenkt aan die weet weet je dat hij er stiekem van genoot
Maar volgens hem is het de PVV die mensen uitsluit en die "extreem" is?
Het is om kotsmisselijk van te worden.

Veroordeling

En daar blijft het niet bij. Want Grapperhaus heeft nóg een reden om de PVV te willen uitsluiten. Toen Wilders veroordeeld werd voor "minder, minder, minder," zei hij dat er "corrupte" rechters en officieren van justitie waren: mensen die feitelijk politieke dieren zijn en die hem daarom vervolgden (en veroordeelden.
"Hoe kun je regeringsverantwoordelijkheid nemen als je de scheiding der machten zoals we die in Nederland kennen, niet respecteert?" zegt Grapperhaus daarover. "En als je zegt dat de rechtstaat failliet is, omdat je dor de rechter in drie instanties bent veroordeeld?"
Hmmm. Maar wacht eens even! Grapperhaus is ZELF veroordeeld door een "onafhankelijke rechter"! Deze man werd in 2022 betrapt toen bleek dat hij tijdens de coronacrisis zélf de coronawetten aan zijn laars had gelapt. Hij vierde een groot huwelijksfeest. Iedereen werd omarmd. Er werd gedronken. Het was party time.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met hypocriete coronadictatortjes als Ferd Grapperhaus. Wij staan zij aan zij met een man als Geert Wilders. Maar dit betekent dat we jouw steun nodig hebben. Het mediakartel, het partijkartel én Big Tech straffen ons namelijk KEIHARD omdat we oppositie voeren. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons Grapperhaus en andere wannabe dictatortjes elke dag weer keihard aan te pakken!
Maar dat was hartstikke illegaal. Als jij en ik dat deden stonden de stormtroepen van Grapperhaus diezelfde avond nog bij ons voor de deur.
Ten gevolge daarvan moest Grapperhaus a) zijn ministerschap opzeggen en b) zich verantwoorden voor een rechter. Daar werd hij veroordeeld. Hij had namelijk geen goed excuus en het verhaal dat het allemaal wel meeviel klopte ook al van geen kant.
Kortom, meneertje Grapperhaus is niet alleen een walgelijke engnek, maar nog hypocriet tot op het bot ook.  
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten