screen shot 2022 10 11 at 13

Knettergekke Volkskrant-columnist krijgt de wind van voren: "Waarom heeft deze antisemiet nog een column?"

Politiekmrt 31 , 12:30
Dat de Volkskrant – uit de pen van de totaal gestoorde columnist Asha ten Broeke - zich tot een niveau verlaagt dat alle perken te buiten gaat, is op zichzelf geen nieuws. Het wordt echter een probleem wanneer dit soort figuren oproepen tot nóg meer Jodenhaat. Misselijkmakend, gestoord, maar bovenal ook gewoon gevaarlijk te noemen!
Voormalig ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers maakt zich zorgen over de stukjes die Ten Broeke de wereld in slingert. “Vandaag schreef Asha ten Broeke in de Volkskrant dat de Joodse zangeres Lenny Kuhr geen recht heeft op een ongestoord concert. Inmiddels kunnen Joden niet eens meer veilig winkelen. Het laat zien dat antisemitisme gewoon voortwoekert, tenzij we het stoppen. Nooit meer is nu!”
Twitter-gebruiker Elise de Windt doet een duit in het zakje en vraagt zich hardop af waarom de hoofdredacteur van de Volkskrant “deze antisemiet nog langer een column toestaat? De Volkskrant is op deze wijze medeplichtig aan (en aanstichter van) Jodenhaat.”
Het moge duidelijk zijn dat de Volkskrant, en dan met name de totaal gestoorde extremistische columniste, nu eindelijk eens de wind van voren krijgt. Niet alleen uit ‘rechtse kringen’ wordt er met afschuw gekeken naar de columns van Ten Broeke, maar gelukkig ook steeds meer (oud)politici spreken zich uit tegen deze waanzin.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
Figuren als Ten Broeke zijn levensgevaarlijk en maatschappij-ontwrichtend. Het is totaal van de zotte dat dit soort mensen ongegeneerd een podium krijgen. De polarisatie, antisemitisme en het continue gestook gaan vandaag of morgen een keer compleet uit de hand lopen. Ongekend, onverantwoord, en het wordt hoog tijd dat deze dame (?) op het matje wordt geroepen. Wanneer er doodnormale mensen als Lenny Kuhr het doelwit worden van Jodenhaat, dan ben je écht compleet de weg kwijt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten