screenshot 2023 07 08 at 212350

LOL! Rob Goossens fileert Sigrid Kaag

Politiekjul 08 2023, 20:25
RTL Boulevard-commentator Rob Goossens is niet onder de indruk van het geblaat van D66'er Sigrid Kaag over al die dingen die het rampenkabinet Rutte IV zogenaamd gedaan zou hebben. Want, zegt hij, het enige dat Nederlanders echt gemerkt hebben is dat pompen veel duurder is geworden.
Op Twitter doet Sigrid Kaag net alsof het kabinet Rutte IV heel wat gedaan heeft - behalve het vernietigen van wat nog over was van Nederland. "Met veel ambitie is het kabinet 1,5 jaar geleden aan de slag gegaan om grote opgaven op het gebied van klimaatverandering, onderwijs, wonen en veiligheid aan te pakken. De verschillen tussen partijen bleken te groot. Ik vind dat zeer spijtig," aldus de grand dame van D66.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Hilarisch genoeg vervolgt ze door te zeggen dat ze "trots" is op "wat is bereikt. Samen met mijn gewaardeerde collega's op het ministerie van Financiën zal ik mij de komende periode volop blijven inzetten voor Nederland."
Rob Goossens - onder meer bekend van RTL Boulevard - is daar niet van onder de indruk. Zijn reactie is namelijk heel scherp:
"Ze heeft het vast over de accijnsverhoging op brandstof," stelt Goossens terecht (maar ironisch). "Moet zeggen: die is inderdaad een groot succes. Je zag het effect aan de pomp meteen!"
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Kaag kan trots op zichzelf zijn. Ze zal vooral herinnerd worden als de arrogante dame die D66 om zeep hielp én de portemonnee van de gewone Nederlander leegroofde. Ongelooflijk genoeg vindt ze dat nog heel goed van zichzelf ook.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten