matthijs van nieuwkerk dwdd

Martin Bosma (PVV): ''15 jaar De Wereld Draait Door. 15 jaar ophitsen tegen PVV’ers!"

Politieknov 25 2022, 16:00
Martin Bosma heeft vanochtend een interessant compilatiefilmpje gedeeld op Twitter. In dit filmpje zie je een compilatie hoe de gedurende 15 jaar de PVV en Geert Wilders werden gedemoniseerd in De Wereld Draait Door. Je begrijpt nu gelijk waarom de PVV totaal geen medelijden heeft met de ophef rondom Mathijs van Nieuwkerk.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Martin Bosma heeft een compilatie gedeeld van DWDD waarin in de PVV kapot werd gedemoniseerd door types als Maarten van Rossum, Prem Radhakishun, Jort Kelder en vele anderen. Martin Bosma twittert daar met veel leedvermaak dit over: ''15 jaar De Wereld Draait Door. 15 jaar ophitsen tegen PVV’ers. Karaktermoord. Verdachtmakingen. Nu blijkt wat er achter die morele superioriteit schuil ging.'' Je zal bijna gaan geloven dat karma echt bestaat. Van Nieuwkerk krijgt in ieder geval zijn trekken thuis.
Net als veel rechtse mensen keek ik noot naar DWDD. Dit VARA tv programma was er elke uitzending druk mee bezig om mensen te indoctrineren met globalisme en Nederlandhaat. Natuurlijk wilde de gehele top van de NPO dit programma, met alle egards en privileges van dien, "omdat het de juiste politieke mening uitdroeg" en Nederland opgevoed moest worden!
Het is natuurlijk lachwekkend dat sommigen dit het beste programma ooit noemen. Allemaal geleuter van de deugbrigade in de extreemlinkse kerk. Gasten lurkend aan de subsidietiet, €2k per avond. En reclame voor boekies en kutmuziek! De tafeldames en heren hebben er goed van geboerd. En doorr. Dat is allemaal mogelijk gemaakt door... met ons belastinggeld. Daarom laat rechts Nederland geen traan om de angstcultuur binnen DWDD.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten