-Michel Mulder- Een zelfreflecterend briefje aan Wopke Hoekstra

-Michel Mulder- Een zelfreflecterend briefje aan Wopke Hoekstra

Opinienov 25, 17:00
Beste coalitiepoedel,
Hoewel het aan je baardgroei te zien is dat je waarschijnlijk niet vaak in de spiegel kijkt, wordt het nu door jouw oorlogsophitserij echt zichtbaar.
Beroepspolitici - lees: narcistische volksverlakkers - zoals jij hebben geen moreel kompas, geen greintje van een geweten en geen zelfreflectie, redenen waarom jullie het volhouden in een Kaagalitie from hell.
Eergisteren deed jij er weer een ophitsende tweet richting Rusland uitgaan, waarin je o.a. zegt: "Vandaag opnieuw Russische aanvallen op Oekraïense steden en infrastructuur. Burgers doelbewust in de kou zetten is een grove schande en in strijd met het humanitair oorlogsrecht."
Waar was echter de politieke verontwaardiging toen Nederland in 2007 - doelbewust - een woningcomplex in Chora bombardeerde, omdat men ten koste van alles een tweede Srebrenica wilde voorkomen, en daarom de burgers maar zelf de dood injoeg.
Het is dat constant meten met 2 maten, waar ik als mens zo langzamerhand kots en kotsmisselijk van wordt, maar dat door politiek Den Haag wordt verdedigd als rechtvaardig handelen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Als Russische strijdkrachten een verlaten ziekenhuis bombarderen - wat dienst doet als basis voor de Azov-bende - dan spreekt men er schande van, en is er geen enkel excuus. Als Nederlandse troepen echter doelbewust een door burgers bewoond complex bombarderen, dan is het volgens toenmalig commandant van Griensven zo dat "leken zich niet kunnen voorstellen wat er gebeurt in het heetst van de strijd, als je niet begrijpt hoe je militaire middelen moet inzetten om succesvol te zijn."
Nou 'succesvol' waren de mannen van van Griensven zeker, met minstens 20 burgerdoden. Maar als je voor het 'vrije democratische westen' vecht dan is er uiteraard geen sprake van laakbaar handelen of oorlogsmisdaden tegen de menselijkheid, dan is er slechts sprake van: oeps, even Apeldoorn bellen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten