vacccinatiedwang

Oeps! Astra Zeneca gaat door de knieën: geeft toe dat coronavaccin hersenbloedingen kan veroorzaken

Politiekapr 29, 18:00
Uh, oh! Het grote farmaceutische bedrijf Astra Zeneca geeft toe dat al die critici en 'conspiracy thinkers' misschien toch een beetje gelijk hebben gehad. Want, zegt AZ, ja, het is waar dat het coronavaccin hersenbloedingen kan veroorzaken. Dat gebeurt heel, heel, heel zelden, aldus Astra Zeneca. Maar toch. Het gebeurt.
Weet je nog dat iedereen aan het coronavaccin moest van Astra Zeneca, Jansen of Pfizer? En dat er mensen waren die zeiden dat dit a) belachelijk was en b) op grote schaal voor ernstige bijwerkingen kon zorgen omdat je, d'oh!, meer patiënten met serieuze bijwerkingen krijgt als je meer mensen vaccineert, ook mensen die weinig te vrezen hadden van corona zelf?
Nou, die mensen werden jarenlang kapotgemaakt door de media, politici en aan overheden gelieerde artsen en wetenschappers. Het waren complotwappies. Trust the science! De vaccins waren effectief (LOL) en veilig (LOL).

Oeps, sorry!

Je zult het niet geloven, maar Astra Zeneca geeft nu zelf toe dat het coronavaccin van het bedrijf toch wel degelijk heel slecht uitgepakt heeft voor sommige mensen. Dat doet het bedrijf in Engeland, waar slachtoffers miljoenen en nog eens miljoenen in schadevergoedingen (100 miljoen pond) willen hebben van Astra Zeneca.
In één van de rechtsdocumenten die gebruikt worden in de rechtszaal zegt Astra Zeneca dat "in zeer zeldzame gevallen" hersenstolsels kunnen ontstaan. Dat betekent: hersenbloedingen.
De advocaten van de slachtoffers zijn natuurlijk erg blij. Zo zegt één van hen: "Het heeft drie jaar geduurd voordat ze dit toe wilden geven."
De eisers willen 100 miljoen pond zien van Astra Zeneca. Natuurlijk gaat het bedrijf daar niet mee akkoord. De verdediging? Ja, het kan gebeuren, zo'n hersenbloeding. Maar, nou ja, dat kan ook bij veel andere vaccins! Het is een "generieke bijwerking." En trouwens, zegt Astra Zeneca, bewijs maar eens dat de hersenbloedingen van die slachtoffers echt door het vaccin komen! Hoe ga je dat precies doen? Je kunt het aannemelijk maken. Ja. Maar echt bewijzen? Succes ermee!
Oh, en dat is nog niet alles. Want Astra Zeneca heeft een derde verdedigingstactiek. Want, zegt het bedrijf, deze mogelijke bijwerking staat gewoon in de bijsluiter. Mensen die het risico niet wilden nemen dat ze een hersenbloeding konden krijgen, nou ja, die hadden elke mogelijkheid om dit spel niet mee te spelen. In de bijsluiter staat het als mogelijke bijwerking. Zij beweerden nooit dat het vaccin honderd procent risicoloos was! Dat waren de politici, die dat deden. Astra Zeneca zelf was héél open en eerlijk. Opzouten dus, met die rare beschuldigingen!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL achter onze boeren. Daarom werken we samen met EerlijkEten - een initiatief van Thierry Baudet, Gideon van Meijeren én onze eigen boeren - om onze lezers in staat te stellen voor een goede prijs heerlijk, vers Néderlands voedsel te kopen. Bestel nu een geweldige vleesbox of Allrounddoos van EerlijkEten en proef het verschil met het voedsel uit supermarkten! 
Veel mensen volgen deze zaak op de voet. Want als Astra Zeneca vrijwillig door de knieën gaat óf daartoe gedwongen wordt door de rechter, dan is het hek natuurlijk van de dam. Dan kunnen alle coronavaccinmakers gepakt worden - in ieder geval in Engeland, en mogelijk ook ver daarbuiten. En niet alleen zij, nee, (mogelijke) slachtoffers kunnen zich dan ook richten op hun overheden, die hen gedwongen hebben tot het nemen van deze vaccins.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten