Filmpje! Ongehoord Nieuws praat met vaccin-slachtoffer: 'Diederik Gommers zei dat het veilig was'

Filmpje! Ongehoord Nieuws praat met vaccin-slachtoffer: 'Diederik Gommers zei dat het veilig was'

Lisette heeft enorme fysieke schade opgelopen twee jaar geleden. Hoe? Ze nam het coronavaccin. Het MRNA vaccin. Het experimentele vaccin. Wat ze vervolgens meemaakte was ongelooflijk: zij lag te lijden, en zag ondertussen hoe Diederik Gommers en Hugo de Jonge op tv vertelden dat het vaccin hartstikke "veilig" was.

Tot voor kort mocht je hier in Nederland helemaal niet over spreken. Sterker nog, dat mag eigenlijk nog steeds niet. Iedereen die stelt dat iemand is beschadigd door die ranzige nepvaccins wordt gezien als een 'wappie'. Websites worden geblokkeerd. Adverteerders trekken zich terug.

Bij Ongehoord Nederland hebben ze daar (gelukkig) lak aan. En dus is Arlette Adriani op pad gegaan. Ze sprak (onder meer) met Lisette. Een vrouw die het vaccin nam, omdat ze ervan overtuigd was dat het haar zou 'beschermen' tegen corona, en omdat ze 'wist' dat het 'veilig' was.

Dat werd iedereen immers continu verteld door de vertegenwoordigers van het gezag. Door ministers als Hugo de Jonge, en zelfs door 'experts' als Diederik Gommers.

"Terwijl ze op TV zeiden dat het vaccin veilig was, lag ik in het ziekenhuis met zware vaccinatieschade," zegt Lisette dan ook over die tijd.

In het geval van Lisette heb je het echt over zware klachten. Haar hele leven is veranderd door die mrnA-prikken. Ze kreeg AstraZeneca. Daarvoor was ze goed. Nu is ze volledig afgekeurd, zonder werk, moet ze elke dag bezig met "revalidatie-oefeningen."

Lisette was bezig met een studie toen ze de prik kreeg, ze sportte vijf dagen per week. Ze werkte in de thuiszorg.

Vijf dagen na de prik werd ze doodziek. Barstende hoofdpijn. Haar lichaam werkte niet meer mee. Ze moest dringend opgenomen worden. Alles was kapotgegaan. De reden? VITT: door vaccins geïnduceerde immuuntrombotische trombocyptenie.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we al HEEL LANG erg kritisch op deze 'vaccins'. Maar wij zijn hier keihard voor gestraft door Big Tech én door advertentiebureau's. Daarom hebben we JOUW HULP nodig. Doneer aan DDS, steun ons via BackMe, en help ons overeind te blijven én de waarheid te vertellen over deze 'vaccins.'

De artsen hebben dus toegegeven dat Lisette door het vaccin een hersenbloeding heeft gehad. Ze doet haar best om te revalideren, maar feit is dat ze voor de rest van haar leven gehandicapt is.

En weet je wat het ergste van alles is? Dat al diezelfde politici en zogenaamde 'objectieve, neutrale experts' van twee jaar geleden nu roepen dat iedereen zich wéér moet laten inenten. Weliswaar niet met AstraZeneca, dat van de markt is afgehaald. Maar wel met Pfizer, dat óók MRNA is, dat gebruik maakt van het spike proteïne... en dat dus eigenlijk gewoon dezelfde risico's met zich meebrengt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer