shutterstock 2310033351

Petitie! Yesilgöz moet een EINDE maken aan de klimaatterreur van Extinction Rebellion

Politiekokt 03 2023, 10:30
De radicale klimaatgekkies van Extinction Rebellion worden met de dag een groter gevaar voor Nederland:
  • De klimaatactivisten blokkeren al weken de A12. Een strafbaar feit dat veel werkende Nederlanders hindert. De politie legt XR geen strobreed meer in de weg.
  • Extinction Rebellion stelt Rabobank een ultimatum. De bank moet geen boeren meer financieren. Alsof onze boeren door de stikstofdwang al niet genoeg dwarsgezeten worden!
  • Alsof Rabobank niet gehoor geeft aan de XR-eisen, gaan de klimaatactivisten bankfilialen sluiten. In Engeland zien we hoe dat gebeurt: met beitels en hamers rammen XR-demonstranten de ramen van banken in!
Het doel van XR: een totale klimaatrevolutie ontketenen, "waarbij er sommigen zullen sterven", aldus oprichter Roger Hallam.
Teken de petitie tegen de klimaatterreur van XR!
Extinction Rebellion is ronduit communistisch. Oprichter Stuart Basden: "Ik ben hier om te zeggen dat XR niet over het klimaat gaat. De ineenstorting van het klimaat [is veroorzaakt door] de Europese 'beschaving'".
Kortom: XR wil een totale vernietiging van onze beschaving, onze cultuur, ons privé-eigendom!
De Britse politie heeft XR dan ook op de terreurlijst gezet. Met goedkeuring van toenmalig minister Priti Patel.
Het is hoog tijd dat haar Nederlandse collega-minister Dilan Yeşilgöz hetzelfde doet.
Als minister van Justitie moet Dilan Yeşilgöz optreden tegen Extinction Rebellion, met haar politie- en veiligheidsdiensten. In het belang van burgers én onze beschaving.
Teken de petitie tegen de klimaatterreur van XR! Zet druk op Yesilgöz om deze gekkigheid te stoppen en om deze klimaatterroristen eindelijk aan te pakken. Hoe? Door deze petitie te tekenen. Want als jij dat doet kunnen met alle handtekeningen naar Yesilgöz gaan en duidelijk maken aan de VVD-leider dat Nederlanders eisen dat er iets gebeurt - en wel meteen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten