[Podcast] DDS Rants: abortus in de Tweede Kamer (en waar is JA21?!)

Politiekmei 24 2023, 11:43
Vandaag 'debatteert' de Tweede Kamer over het burgerinitiatief 'Abortus is geen misdaad.' Het is een wanstaltig initiatief dat natuurlijk van harte gesteund wordt door het partijkartel. Ja, ja, alle kartelpartijen zullen er vandaag bij zijn om met een uitgesproken Woke-gezicht net te doen alsof hun radicale positie - dat het doden van ongeboren baby's goed is - volstrekt normaal is.
Het enige écht normale geluid is te verwachten van Chris Stoffer van de SGP, waarschijnlijk ook wat van Gidi Markuszower van de PVV, en natuurlijk vooral van Pepijn van Houwelingen (FVD).
Maar er valt nog iets op aan de sprekerslijst: zoals het er nu staat zullen BBB én JA21 er niet bij zijn. Caroline van der Plas heeft misschien geen tijd? Kan. Triest dat dit juist over dit onderwerp gebeurt, maar soit. Maar waar is JA21? Komt die partij van zogenaamde 'liberaal-conservatieven' niet? Is de interne tegenstelling tussen de conservatieve Nicki Pouw-Verweij en de ultraliberale LHBTI-abortus-pusher Annabel Nanninga dan zo groot dat ze het debat liever maar helemaal uit de weg gaan?
Volg onze DDS Rants podcast op Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts, en/of YouTube.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten