sophie hermans vvd 9o1a6708jpg

Schaamteloze Sophie Hermans prijst doorgedraaide Dennis Wiersma de hemel in

Politiekjun 24 2023, 10:07
Dennis Wiersma is van de VVD. Hij was tot voor kort minister van Onderwijs. Maar hij moest opstappen omdat hij zich systematisch misdraagt. En wat doe VVD-fractieleider Sophie Hermans? Die prijst hem de hemel in.
Het is eigenlijk ongelooflijk, maar dit is dus hoe Sophie Hermans heeft gereageerd op het opstappen van Dennis Wiersma. Dat is de VVD-onderwijsminister die zich systematisch misdraagt en ondergeschikten steeds weer de huid vol scheldt.
"Respect voor het moeilijke besluit van Dennis Wiersma. We verliezen een uitstekende minister van onderwijs. Ik wens Dennis alle goeds voor de toekomst," aldus Hermans.

Respect voor het moeilijke besluit van @DennisWiersma. We verliezen een uitstekende minister van onderwijs. Ik wens Dennis alle goeds voor de toekomst.

Dennis Wiersma
Dennis Wiersma
@DennisWiersma

Met pijn in m’n hart, stop ik als Minister voor Onderwijs. Ik wil alle lieve mensen die ik ontmoet heb de afgelopen tijd heel erg bedanken. De reden waarom, lees je hieronder 👇🏻

Image
Image
154
Reply
Dit is dus precies wat er mis is met de Nederlandse politiek. Wiersma misdraagt zich steeds weer. Het is een systematisch probleem. Hij is een monster.
Maar Hermans noemt die gast vervolgens een heel goede minister die gemist gaat worden.
Wat zegt het over de VVD dat die partij zo'n houding heeft ten opzichte van een machtsmisbruiker?
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Er zit iets helemaal verkeerd daar bij de VVD. Als zo'n man opstapt moet je zeggen dat dit terecht is, hoewel misschien jammer dat het zover gekomen is. Vervolgens maak je duidelijk dat je als partij wangedrag nooit goedpraat, verdedigt of verbergt. Want dat soort gedrag stuit je als partij tegen de borst en druist in tegen alles waar je voor staat.
Van Hermans krijgen we niets van dat alles. Ze uit respect voor Wiersma en waardering, en geeft je het gevoel dat ze eigenlijk wilde dat hij doorging.
Wat een wanstaltige partij is die VVD geworden zeg. Zelfs nu nog houden ze Wiersma daar een hand boven het hoofd. En waarom? Omdat hij VVD'er is. Daarom.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten