hugo en mona

Teleurstelling over terugkeer Mona Keijzer naar CDA voor Europese Verkiezingsprogramma

Politiekjun 16 2023, 12:00
Het nieuws van de terugkeer van Mona Keijzer bij het CDA om mee te schrijven aan het Europese Verkiezingsprogramma heeft bij veel mensen teleurstelling en een gevoel van hopeloosheid veroorzaakt. Op Twitter maakte Keijzer haar terugkeer bekend, waarbij ze aangaf lid te zijn geworden van de programmacommissie. Ze gaf aan dat de Europese Unie zich veel met Nederland bemoeit, waardoor ze besloot deel te nemen aan het schrijven van het verkiezingsprogramma.

Lieve volgers, Ik kreeg veel vragen over wat ik ga doen. Ik ben lid geworden van de programmacommissie (CDA) die het verkiezingsprogramma gaat schrijven voor de Europese verkiezingen van volgend jaar. En aangezien de Europese Unie zich nogal bemoeit met ons heb ik 'ja' gezegd.⬇️

Image
801
Reply
Voor velen is de terugkeer van Keijzer een bron van teleurstelling. Ze wordt gezien als iemand die haar idealen heeft verruild voor een mooie baan binnen het politieke wereldje. Het feit dat ze nu weer braaf zal meelopen en zwijgen, wordt gezien als een bevestiging van de corruptie en het gebrek aan oprechtheid binnen de politiek. Mensen voelen zich in de steek gelaten, terwijl politici hun eigen belangen lijken na te streven in plaats van op te komen voor de wanhopige mensen die snakken naar verandering.
Het is een harde realiteit dat Mona Keijzer, eens een hoopvolle figuur voor velen, nu deel uitmaakt van hetzelfde corrupte systeem waar mensen zo graag van verlost willen worden. Ze lijkt tot zwijgen te zijn gebracht door haar ijdelheid te bespelen en te belonen met een mooie baan. Het gevolg is dat ze nu weer meeloopt en belooft "er iets aan te zullen doen", een belofte die inmiddels bekend en weinig hoopgevend is geworden.
Met de terugkeer van Keijzer voelen mensen zich steeds meer alleen gelaten. Ze ervaren een gebrek aan politici die de corruptie durven aan te pakken en op te komen voor het welzijn van de bevolking. Het is een bittere realiteit dat degenen die hopen op echte verandering en een eerlijkere politiek steeds vaker teleurgesteld worden.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Het is een treurige dag waarop we Mona Keijzer moeten opgeven als iemand die mogelijk verandering kon brengen. Haar terugkeer naar het politieke establishment en haar bereidheid om in de pas te lopen, laten zien dat de hoop die ze even teweegbracht slechts een illusie was. Het is een dag waarop we ons afvragen of er ooit politici zullen opstaan die echt oprecht zijn en zich inzetten voor een eerlijkere samenleving. Daarvoor zit je bij het CDA niet op de juiste plek.
Dag Mona, we hadden even hoop in je.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten